Horoscop 23 noiembrie 2019: Zodia care trece prin clipe grele pe plan sentimental

BERBEC

Ziua de azi ar putea fi marcată de o întâlnire cu o persoană din trecutul vostru. Încercați să nu răscoliți amintirile, pentru că ar putea fi dureroase.

TAUR

Bucuraţi-vă de o zi în care atenția voastră ar trebui să cadă pe relațiile cu cei din jur. O să vă simți ascultaţi, susținuți şi bucuroşi de oamenii pe care îi aveţi în viața voastră.

GEMENI

Azi aţi putea primi vești bune despre sănătate - a voastră sau a altora. Vă entuziasmează faptul că aţi putut să ajutaţi pe cineva și vă simțiţi foarte bine cu gândul că totul s-a terminat așa cum aţi sperat.

RAC

Azi e o zi în care nu ar trebui să cheltuiţi prea mulți bani, pentru că riscaţi să rămâneţi fără buget în viitorul apropiat. Amânaţi cumpărăturile importante și încercaţi să le evitaţi pe cele impulsive.

LEU

Orice aţi face azi, evitaţi drumurile lungi, pentru că nu sunt favorizate călătoriile de acest tip. Aţi putea să apelaţi la mijloace de transport în comun, dacă e musai să plecaţi.

FECIOARĂ

Vă bucuraţi de iubire și de energie pozitivă primită din partea unei persoane dragi. O să aveţi o zi splendidă, marcată de cuvinte frumoase, dragoste, optimism și voie bună.

BALANŢĂ

Azi aţi putea primi bani sau un cadou scump. Bucuraţi-vă de tot ceea ce vă iese în cale. Şi veştile bune vor curge gârlă.

SCORPION

Sunt șanse mari să primiţi vești bune despre o persoană aflată la mare distanță. O să vă bucuraţi, iar entuziasmul vostru se va transforma rapid într-o idee minunată.

SĂGETĂTOR

Veștile din sectorul financiar sunt grozave azi. Tot azi un prieten sare în ajutorul vostru şi vă ajută la unele treburi neplanificate.

CAPRICORN

E timpul să spuneţi nu ofertelor neavantajoase, contractelor dubioase sau oamenilor care pur și simplu vă enervează cu tot felul de rugăminți. Nu o să vă fie ușor poate, dar vă va ajuta, pe termen lung.

VĂRSĂTOR

Azi aţi putea avea parte de momente romantice în cuplu sau de un flirt alături de o persoană pe care abia o cunoaşteţi. Oricum ar fi, o să vă tresară puțin inima în piept.

PEŞTI

Aveţi nevoie de aprobarea celor din jur pentru un proiect îndrăzneț, dar planurile voastre vor fi duse până la capăt dacă o să vă puneţi mintea la contribuție.
loading...

Lasă un comentariu