HOROSCOP 23 noiembrie 2017. Balanţelor le este recomandat să dea mai multă atenţie celor dragi

Embed:
BERBEC
Dimineața, sunteți foarte activ la locul de muncă și vă înțelegeți bine cu colegii și superiorii. Parcurgeți o perioadă favorabilă în plan profesional.

TAUR
Sunteți în formă și se pare că vă gândiți să începeți noi activități legate de cămin. Partenerul de viață și familia vă sprijină în toate.

GEMENI
În prima parte a zilei, sunteți apreciat la serviciu pentru entuziasmul de care dați dovadă. Vă simțiți bine la o întâlnire cu prietenii și este posibil să fiți invitat la o petrecere.

RAC
Dimineața, este posibil să luați o hotărâre care vă schimbă tot programul zilei. Este o zi bună pentru a vă ocupa de probleme financiare.

LEU
Se pare ca sunteți încrezător în forțele proprii și dați dovadă de spirit de aventură. Seara, aveți ocazia să petreceți momente plăcute alături de partenerul de viață.

FECIOARĂ
Astăzi, dați dovadă de multă îndrăzneală în afaceri. Vă sfătuim să țineți seama de sfaturile unei rude mai în vârstă.

BALANŢĂ
Ar fi bine să acordați mai multă atenție celor apropiați, pentru că există riscul să vi se reproșeze că sunteți indiferent. Este recomandat să fiți cât mai prudent.

SCORPION
Azi puteți avea succes în toate activitățile legate de cămin. Ascultați-vă intuiția și nu cedați insistențelor persoanei iubite!

SĂGETĂTOR
Reușiți să finalizați o lucrare importantă, începută mai demult. Vă sfătuim să nu faceți din orele suplimentare o obișnuință.

CAPRICORN
Spre seară, reușiți să vă regăsiți echilibrul și buna dispoziție, la o întâlnire cu prietenii. Țineți cont de sfaturile partenerului de viață!

VĂRSĂTOR
S-ar putea să înțelegeți greșit un partener de afaceri și să vă certați degeaba. După-amiază, vă destindeți la o discuție cu un prieten bun care vă vizitează.

PEŞTI
Astăzi, puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Dacă aveţi preocupări artistice, este momentul să vi le puneţi în valoare şi să vă bucuraţi de aprecierile celorlalţi.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu