HOROSCOP 23 martie: Zi plină de surprize pentru nativii acestei zodii

BERBEC

Aveţi mare grijă la prieteni, la destăinuirile pe care le faceţi pentru că s-ar putea să vă confruntaţi cu unele dezamăgiri care să conducă, ulterior, la o ruptură definitivă de relație.

TAUR

Treceţi prin o perioadă destul de dificilă din punct de vedere emoţional. Totuşi, astăzi aveți posibilitatea să luați o decizie importantă în privința relațiilor sentimentale, care vă poate schimba viața.

GEMENI

Sunteți hotărât să începeți ceva nou. Este o zi favorabilă activităților intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați în societate.

RAC

Sunteţi în formă bună şi puteţi realiza tot ce v-aţi propus. Azi sunt favorizate în special examenele, concursurile şi negocierile.

LEU

Optimismul şi ambiţia vă ajută să depăşiţi mai uşor o deziluzie sentimentală. Sunteţi activ în societate şi simţiţi că prietenii vă susţin.

FECIOARĂ

Partenerul de viaţă v-ar putea surprinde cu un gest frumos sau cu un cadou. Spre seară, puteţi petrece în compania prietenilor.

BALANŢĂ

Aveţi o zi bună, în care totul vă merge din plin. Sunt favorizate activităţile noi şi relaţiile cu partenerii de afaceri.

SCORPION

Se conturează niște obstacole în ceea ce privește relația cu membrii familiei sau situația unei locuințe. Daţi dovadă de mai multă responsabilitate în modul în care faceţi nişte activități casnice.

SĂGETĂTOR

Ziua începe cu o noutate bună de la o persoană dragă, care se află peste hotare. Aveţi noroc şi reuşiţi să treceţi peste orice obstacol, care vă iese în cale în această perioadă. Puteţi să terminaţi cu bine aproape orice vă propuneţi.

CAPRICORN

Simțul practic vă îndeamnă să puneţi la cale o afacere. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare promiţătoare.

VĂRSĂTOR

De dimineaţă va trebui să rezolvați nişte treburi care nu mai pot fi amânate. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Aveţi ocazia să petreceţi împreună o seară romantică.

PEŞTI

Zi plină de surprize. Fiţi atenţi la schimbările de la serviciu pentru că vă oferă ocazia să vă asumați noi responsabilităţi. Şefii şi colegii vă apreciază inițiativele.

loading...

Lasă un comentariu