HOROSCOP 23 mai 2019: RAC, nu este o zi favorabilă pentru a semna noi contracte

Embed:
BERBEC
Dacă nu aveţi un loc de muncă stabil, puţină răbdare. Astrele anunţă o schimbare în carieră. Cei dragi sunt mereu alături şi vă susţin.

TAUR
Proiectele de care vă ocupaţi vor demonstra superiorilor ce fel de persoană sunteţi. Nu rataţi şansa să vă demonstraţi aptitudinile şi să lăsaţi o impresie bună.

GEMENI
Vă veţi bucura de o surpriză din partea unui prieten. Aceasta ar putea fi un mic cadou pentru o favoare din trecut sau o cină în oraş.

RAC
Astăzi nu este o zi favorabilă pentru a semna noi contracte sau a duce la bun sfârşit proiectele la care lucraţi. Totuşi, în următoarele zile situaţia se va schimba spre bine.

LEU
Va fi nevoie de mai mult efort din partea întregii echipe cu care lucraţi pentru a aduce un proiect important la bun sfârşit. Este o zi favorabilă pentru a evolua în carieră.

FECIOARĂ
Dacă aţi făcut economii până acum, de azi vă puteţi permite mai multe cheltuieli. Veţi sta foarte bine la capitolul financiar. Bucuraţi-vă din plin de aceste beneficii.

BALANŢĂ
Nu ar trebui să vă faceţi griji când aveţi nevoie de ajutor, deoarece veţi găsi foarte repede persoane la care să apelaţi. Acordaţi mai multă atenţie familiei.

SCORPION
Apar conflicte în viaţa de cuplu. Dacă această dificultate în comunicare apare des, nu vă aşteptaţi ca situaţia să se rezolve de la sine. Ambele părţi trebuie să cedeze.

SĂGETĂTOR
Aptitudinile voastre de lider pot fi puse la încercare astazi. Nu uitaţi să ascultaţi şi părerea sau ideile altora, chiar daca acestea nu vor fi puse în practică.

CAPRICORN
Nu ignoraţi starea de sănătate, în special dacă unele simptome vă îngrijorează de ceva timp. Astfel veţi preveni o problemă mai mare ce poate apărea.

VĂRSĂTOR
O haină nouă sau o schimbare de tunsoare vă vor îmbunătăţi starea de spirit. Este important să nu vă demoralizați, pentru că asta v-ar putea afecta performanţele.

PEŞTI
Se anunţă o schimbare importantă la locul de muncă, însă pozitivă. Este posibil ca un proiect să vă aducă recunoştinţa superiorilor sau o mărire de salariu.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu