HOROSCOP 23 februarie 2017. Racii sunt apreciați pentru planurile lor, iar săgetătorii au succes financiar

Embed:

BERBEC

Azi vă preocupă în mod special căminul și diversele reparații sau îmbunătățiri în locuință. Aveți șanse să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus.

TAUR

Fiți pregătit să faceți câteva drumuri și să cheltuiți ceva bani. S-ar putea să simțiți nevoia să faceți câteva schimbări prin casă.

GEMENI

La serviciu, intuiția vă poate fi de mare ajutor, dar este indicat să țineți cont și de părerile colegilor. Spre seară, este posibil ca o rudă mai în vârstă să vă ceară ajutorul.

RAC

Persoanele mai tinere din familie vă apreciază planurile de reamenajare a locuinței. Țineți cont și de părerile partenerului de viață.

LEU

Se pare că, în sfârșit, dispuneţi de resursele financiare pe care le aşteptaţi de mai mult timp. Aşa că, va trebui să mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață.

FECIOARĂ

O rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar. Spre seară, este posibil să primiți un cadou deosebit de la persoana iubită.

BALANŢĂ

În prima parte a zilei aveți ocazia să descoperiți o ofertă imobiliară avantajoasă. Pentru deciziile importante, sfătuiți-vă cu partenerul de viață.

SCORPION

Nu vă enervați dacă o rudă apropiată vă dă numeroase sfaturi. Organizați-vă cât mai riguros și încercați să nu vă propuneți mai mult decât puteți face.

SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei s-ar putea să aveți de alergat pentru a rezolva câteva probleme ale casei. Aveți mari șanse de reușită, inclusiv într-o chestiune financiară.

CAPRICORN

Ziua de azi este favorabilă în plan profesional și în afaceri. Acum este momentul să vă puneți ideile în practică, mai ales că beneficiați și de ajutorul familiei.

VĂRSĂTOR

Sunteți hotărât să începeți o lucrare complexă și originală la care vă gândiți de ceva timp. Este posibil să fiți nevoit să faceți câteva drumuri scurte în interes de familie.

PEŞTI

După-amiaza, este posibil să vă dedicați activităților casnice. Azi sunt favorizate toate lucrările de reparații, renovare sau curățenie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu