HOROSCOP 22 octombrie. Vezi ce îți prezic astrele astăzi

Embed:
BERBEC

Astăzi aveţi parte de o întâlnire neaşteptată. Astrele vă scot în cale o persoană foarte dragă pe care nu aţi văzut-o de multă vreme.

TAUR
 
Aţi putea primi bani sau promisiunea unor sume mari. Încercaţi să vă faceţi un buget și să nu îi cheltuiţi repede. Se anunță niște zile destul de grele din punct de vedere financiar

GEMENI

Azi aveţi toate șansele să vă îndrăgostiţi sau să flirtați cu cineva de la locul de muncă. Mare grijă, vă jucaţi cu focul, nu e nici locul potrivit, nici persoana potrivită.

RAC

Aţi putea avea parte de o surpriză în plan amoros. Partenerul de cuplu o să vă anunțe că v-a pregătit ceva special, dar nici prin gând nu vă poate trece că e o surpriză de proporții.

LEU

Aveţi niște bani pe care doriţi să-i investiţi. Unii membri din familie se opun acestei tranzacţii. Prioritățile voastre sunt însă altele, iar această investiție nu va fi regretată de nimeni din fericire.

FECIOARĂ

Orice spuneţi azi ar putea fi folosit mâine în defavoarea voastră, așa că aveţi mare grijă. E timpul pentru mai multă atenție atunci când rostiți promisiuni.

BALANŢĂ

O relație de prietenie se schimbă brusc în urma unui conflict. Încercați să faceţi tot ce vă stă în putință pentru a remedia situația, pentru că veți regreta împreună dacă nu vă împăcați.

SCORPION

Azi aveţi toate șansele să primiţi vești bune despre bani sau despre o investiție pe care aţi făcut-o acum ceva vreme. Dacă doriţi ca fericirea aceasta să fie de durată, nu irosiţi banii în vânt.

SĂGETĂTOR

Binele învinge întotdeauna, iar azi o să vă convingeţi de acest lucru. Încercați să nu mai puneţi totul la îndoială, aveţi puțină încredere.

CAPRICORN

Cineva apropiat își va vărsa tot amarul pe umărul vostru. Încrederea pe care o are nu ar trebui trădată, așa că încercaţi să nu vorbiţi și cu alte persoane despre ceea ce vă spune.

VĂRSĂTOR

O să primiţi vești bune și o invitație pe care nu ar trebui să o rataţi. Acceptați pe loc, pentru că aceste oportunităţi nu trebuie ratate.

PEŞTI

E timpul să priviţi jumătatea plină a paharului, chiar dacă nu-i deloc ușor pentru voi. A venit timpul să puneţi optimismul înainte de toate.
loading...

Lasă un comentariu