HOROSCOP 22 noiembrie 2017. Racii vor petrece momente plăcute alături de partenerul de viaţă

Embed:
BERBEC
Nu este exclus să vă schimbați planurile, pentru a da o mână de ajutor unui cunoscut care are probleme. Păstrați-vă calmul și acceptați sprijinul familiei.

TAUR
Pe plan sentimental, vă merge foarte bine. Nu aveți probleme cu sănătatea, însă ar fi bine să evitați excesele alimentare.

GEMENI
Se prea poate ca un prieten să vă propună un al doilea serviciu. Acceptați, chiar dacă nu prea vă convine salariul.

RAC
Este o zi favorabilă relațiilor sentimentale și realizărilor pe plan social. După-amiază aveți ocazia să petreceți momente plăcute alături de partenerul de viață.

LEU
Nu stați retras, pentru că aveți ocazia să faceți cunoștință cu persoane care vor juca un rol important în viața dumneavoastră. Nu neglijați odihna.

FECIOARĂ
Dacă trebuie să plecați într-o călătorie, vă sfătuim să o amânați. După-amiază sunt șanse să petreceți momente plăcute în mijlocul familiei.

BALANŢĂ
Nu vă angajați în polemici. Spre seară, vă regăsiți buna dispoziție și optimismul într-o vizită la un prieten bun.

SCORPION
Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită. Totul va reveni repede la normal.

SĂGETĂTOR
Aveți multe de făcut, dar se pare că nu sunteți în formă. Sunteți irascibil și riscați să vă luați la ceartă cu cei din jur.

CAPRICORN
Sunteți plin de energie și reușiți să duceți la bun sfârșit o lucrare mai veche. Nu vă grăbiți să refuzați o propunere de colaborare.

VĂRSĂTOR
Ar fi bine să îi arătați persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsați acaparat de problemele personale.

PEŞTI
Aveți ocazia să faceți schimbări importante pe plan sentimental. Dimineața, faceți cunoștință cu o persoană care vă atrage atenția din prima clipă.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu