Horoscop 22 martie 2020: Gemenii vor face schimbări în viață

Berbec: Astăzi debutează o lungă perioadă de schimbări în cercul de prieteni pe care îi vei alege sau îi vei respinge în funcție de repere noi, nu întotdeauna cele mai bune.

Taur: Ar fi bine să tragi adânc aer în piept și să te pregătești pentru o lungă perioadă de suprasolicitare la locul de muncă. Un șir lung de alegeri personale te-au adus aici.

Gemeni: A venit momentul să faci schimbări reale în domeniul convingerilor și principiilor de viață. Vei avea tot timpul din lume, câțiva ani, să observi și să reevaluezi totul. 

Rac: Probabil te-ai simțit deja subminat de întregul context care îți răscolește un punct sensibil, nevoia de siguranță. O lungă perioadă de acum înainte, acest proces va continua.

Leu: Ar fi bine să fii pregătit pentru un amplu proces de schimbare a felului în care îți vei alege partenerii de orice fel și cadrul în care vei relaționa cu aceștia.

Fecioară: Munca și starea de sănătate vor fi într-o legătură mult mai strânsă în anii următori, semn că a venit momentul să ții cont de limitele proprii și să te respecți mai mult.

Balanță: Începe o lungă serie de schimbări în domeniul sentimental, cele mai multe dintre ele fiind influențate de ideile noi la care vei adera în anii următori.

Scorpion: Incepe o lungă perioadă de singurătate sau de acutizare a stării de singurătate din cauza unor probleme din familie pe care nu ai vrut sau nu ai știut cum să le rezolvi.

Săgetător: Astăzi este debutul unei lungi perioade în care vei avea ocazia să verifici prin practică convingerile, ideile și principiile în care ai crezut de-a lungul timpului.

Capricorn: Incep restricțiile financiare, acestea vor dura destul de mult, posibil chiar câțiva ani. Este un moment bun să îți schimbi stilul de cheltuială și să cauți alte surse de venit.

Vărsător: A venit și momentul testelor pentru tine și chiar dacă nu ai știut că va veni, tot va trebui să te mobilizezi. Este un moment de maturizare intensă, cu rezultate pe termen lung.

Pești: Începe o lungă perioadă în care intuiția va fi mai activă decât de obicei și nu vei mai putea să îi ignori mesajele. Este posibil să îți fie afectată liniștea sufletească, dar nu iremediabil.

loading...

Lasă un comentariu