HOROSCOP 22 mai 2019: Peștii vor avea cheltuieli inutile, iar Leii se bucură de dispoziție bună

Embed:
BERBEC
S-ar putea să întâlniţi persoane noi la locul de muncă care vă vor influenţa viitorul, într-un fel sau altul. Profitaţi de fiecare ocazie ce se iveşte.

TAUR
Este posibil ca partenerul să vă ascundă un lucru important şi asta poate duce la răcirea relaţiei. Lucrurile vor merge spre bine dacă-i oferiţi siguranţă şi susţinere.

GEMENI
Sunteţi inspiraţi şi productivi astăzi. Veţi duce la bun sfârşit toate treburile. Nu vă hazardaţi în investiţii, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta.

RAC
Pot apărea conflicte în familie, se pare că toţi vă calcă pe nervi, însa aveţi grijă să nu le adresaţi cuvinte pe care le veţi regreta mai tarziu.

LEU
În aceste zile vă veţi bucura de o dispoziţie foarte bună. Sunteţi activ şi la locul de muncă, superiorii sunt mulţumiţi, este bine să profitaţi de acest lucru.

FECIOARĂ
Situaţia financiară vă dă bătăi de cap. Astrele vă recomandă să nu faceţi cheltuieli inutile, cumpăraţi doar ceea ce este necesar, lucrurile se vor îmbunătăţi curând.

BALANŢĂ
Dacă sunteţi deja pe punctul de a semna un contract, nu staţi pe gânduri! Astrele vor favoriza tot ceea ce ţine de progres în viaţa voastră.

SCORPION
Ar trebui să amânaţi orice decizie care vă poate influenţa bugetul, veţi avea de pierdut dacă nu analizați fiecare detaliu. Un membru al familiei va deveni sprijinul de care aveţi mare nevoie acum.

SĂGETĂTOR
Dacă vă îndepărtați de cei dragi în această perioadă, starea voastra de spirit va avea de suferit. Nu neglijaţi ajutorul celor din jur.

CAPRICORN
Stresul din ultimele zile ar putea să vă afecteze sănătatea. Este posibil să vă confruntaţi cu dureri de spate sau de umeri, ca urmare a unei poziţii incorecte la birou. V-ar prinde bine un masaj relaxant.

VĂRSĂTOR
Fiţi mai îndrăzneți astăzi. Modestia nu vă ajută să evoluați la locul de muncă. Este o zi minunată pentru ieşiri cu prietenii.

PEŞTI
Aveţi tendinţa să faceţi cheltuieli inutile. Totuşi, încercaţi să mai economisiţi pentru a nu întâmpina greutăţi financiare în următoarea perioadă.

Lasă un comentariu