HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2019: Dragoste pierdută și o lecţie dureroasă

Embed:
BERBEC

Aveţi parte de un dialog plăcut cu persoana iubită și chiar aţi putea să rezolvaţi niște confuzii mai vechi, însă nu uitaţi să fiţi în continuare diplomaţi și să nu lasaţi impulsivitatea să vă conducă.

TAUR

Vă simțiţi în largul vostru la locul de muncă și aveţi impresia că toate sarcinile și responsabilitățile se vor sfârşi cu brio. Încercaţi să vă detașaţi și să primiţi plăcere de la timpul petrecut cu persoanele dragi.

GEMENI

Astăzi aveţi chef de distracție și veselie. Faptul că sunteţi sociabil vă poate ajuta să legaţi mai ușor relații cu cei din jur. Profitaţi de moment şi distraţi-vă la maxim.

RAC

Vă dedicaţi activităților casnice și doriţi să aduceţi armonia în locuință. Seara veţi avea parte de momente plăcute alături de persona iubită.

LEU

Sunt şase mari să rezolvaţi o problemă de natură administrativă sau juridică, așa că vă sfătuim să nu amânaţi momentul, ci să acționaţi.

FECIOARĂ

S-ar putea să fiți surprins cu un cadou, care vă ridică moralul. După-amiază vă întâlniţi cu un prieten cu care nu v-aţi văzut de mult timp.

BALANŢĂ

Deși aveți multă treabă, ar fi bine să mai reduceți ritmul în care munciți. Încercaţi să vă detașaţi de tot ceea ce vă obosește și să vă relaxaţi.

SCORPION

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă la serviciu. Vă sfătuim să căutaţi echilibrul între job și timpul liber și să nu mai staţi peste program.

SĂGETĂTOR

Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor la serviciu. Depuneţi cât mai mult efort pentru a obţine cele mai bune rezultate.

CAPRICORN

Sunteţi bine dispus şi comunicaţi cu mare uşurinţă cu persoanele din jur. În viaţa personală ar putea surveni evenimente neaşteptate.

VĂRSĂTOR

Daţi dovadă de idei inovative, revoluționare și curajoase în plan profesional și vă sfătuim să nu le țineţi doar pentru voi. Încercaţi să le faceţi cunoscute superiorilor și asiguraţi-vă că mesajul ajunge întocmai la urechile lor.

PEŞTI

Posibil să primiţi o sumă de bani din partea unor rude sau partenerul de viață să vă surprindă cu un cadou destul de generos.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu