HOROSCOP 22 aprilie 2019: Leu, aveţi parte de momente frumoase în cuplu

Embed:
BERBEC

Vă faceţi planuri pentru minivacanța care urmează, încercaţi să mulțumiţi pe toată lumea. Știţi deja că nu va fi posibil, dar azi căutaţi încă soluții.

TAUR

Azi încercaţi să vă convingeţi că e timpul pentru o schimbare în stilul de viață, în modul în care vă organizaţi, poate chiar și în viața personală. Analizaţi bine lucrurile.

GEMENI

Vă bucuraţi din plin de ziua de azi, chiar dacă cea mai mare parte a timpului o veţi petrece în casă. Aveţi nevoie de odihnă şi linişte. Profitaţi de aceste minute de respiro.

RAC

E timpul să încetiniţi tot ceea ce faceţi și să alegeţi conștient, clar, cu înțelepciune. Puțină mișcare în aer liber nu ar strica, așa că luaţi în considerare o plimbare lungă.

LEU

Vă bucuraţi de reușitele celor dragi ca și când ar fi ale voastre. Aveţi parte de momente frumoase în cuplu, iar asta vă încarcă cu energie pentru perioada următoare.

FECIOARĂ

Priviţi cu optimism tot ceea ce se întâmplă azi în jurul vostru și reuşiţi să vedeţi jumătatea plină a paharului chiar și atunci când nu ar fi neapărat cazul.

BALANŢĂ

Aveţi parte de momente de relaxare, pe care le doreaţi de multă vreme. E posibil să primiţi niște vești care vă vor scoate din casă, în a doua parte a zilei.

SCORPION

Partenerul de cuplu ar putea să vă surprindă cu o propunere ingenioasă. Analizaţi toate variantele pentru a lua o decizie echilibrată.

SĂGETĂTOR

Aveţi nevoie de înțelegere în cuplu pentru a putea funcționa corect, însă azi partenerul pare că nu vrea deloc să fie pe aceeași lungime de undă. E nevoie de o schimbare.

CAPRICORN

Primiţi vești bune legate de o plecare în afara orașului sau poate chiar a țării. Partea mai puțin plăcută e că va trebui să rezolvaţi rapid ceva ce ține de niște acte .

VĂRSĂTOR

E timpul să accepțaţi că nu puteţi schimba cu forța viețile altora - chiar dacă în bine. Lucrurile sunt mai complicate decât par.

PEŞTI

Azi puteţi întâlni dragostea și, chiar dacă nu va fi de lungă durată, va fi o relaţie pe care o veţi ţine minte mult timp de acum încolo.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu