HOROSCOP 21 septembrie: Cheltuieli neprevăzute pentru Balanţe, iar Săgetătorii sunt apreciaţi la justa valoare

Embed:
BERBEC: Astăzi o să rămâneţi dezamăgiţi de o persoană apropiată. Excesul de mâncare vă poate afecta sănătate, de aceea o dietă v-ar ajuta să vă reveniţi.

TAUR: Sunteţi creativ, iar asta vă ajută să porniţi un proiect nou. Veți începe un flirt, însă aveţi grijă că acest lucru ar putea stârni un scandal în familie.

GEMENI: Participați la un eveniment unde reuşiţi să stabiliţi legături sociale pe termen lung. Nu neglijați problemele de sănătate.

RAC: La locul de muncă acționați cu mai mult discernământ, iar cei din echipă par să fie mulțumiți de colaborarea cu voi. Tot ce aţi stabilit azi este susținut de partenerul de viață.

LEU: Astrele aduc noi provocări în relațiile cu cei de la muncă. Un coleg nu își poate stăpâni invidia, aşa că veţi fi influențați de energia sa negativă.

FECIOARA: Puteţi descoperi un nou talent, iar asta vă face fericiţi. Aveţi şanse să vedeţi adevăratele intenţii ale celor din jur şi, în sfârşit, descoperiţi cine vă sunt adevăraţii prieteni.

BALANŢĂ: Analizați ideea să mergeţi într-o minivacanţă alături de cineva drag. Se recomandă să fiţi atent la portofel, deoarece apar cheltuieli neprevăzute.

SCORPION: Stresul de la muncă se resimte şi este posibil să vă retrageți în natură sau să plecaţi în vizită la o rudă. Acest lucru vă ajută să vă puneţi în ordine gândurile.

SĂGETĂTOR: Este o zi favorabilă socializării și discuțiilor legate de domeniul profesional. Astrele vă ajută să vă expuneţi cu înţelepciune punctul de vedere şi sunteţi apreciat de ceilalţi.

CAPRICORN: Se recomandă prudență în vorbe și comportament. Lipsa progresului la muncă poate aduce multe frustrări.

VĂRSĂTOR: Un curs de reorientare profesională o să vă fie de folos. Acordaţi mai multă atenție la felul în care vă comportați, pentru că riscaţi să rămâneţi fără prieteni.

PEŞTI: Se prevede o zi nefavorabilă relațiilor profesionale. Încercați să nu vă lăsaţi distrus de o problemă care are rezolvare, doar că necesită timp şi bani. Nu puneţi totul la suflet.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu