HOROSCOP 21 martie 2020: Taurii au nevoie de sprijunul prietenilor

Berbec:

Din tot amestecul de emoții și gânduri confuze de azi poate ieși și ceva bun, dacă vei dori să devii mai așezat, să gândești clar, înainte de a vorbi.

Taur:

Ai nevoie de sprijinul unui prieten adevărat și ai și șansa de a avea așa ceva în viața ta. Poate că mai e nevoie doar de ceva mai multă atenție, ca să observi cine îți dorește binele.

Gemeni:

Poate fi o zi presărată cu momente în care vei risipi resurse importante, doar pentru că ți se pare că ai găsit informații importante, care te vor ajuta să iei deciziile cele mai bune.   

Rac:

S-ar putea să îți fie de mare ajutor sensibilitatea pentru că îți va permite să vezi momentele în care cei din jur au nevoie de ajutor și cum anume ai putea să îl oferi. 

Leu:

Ești invitat la odihnă sau, cel puțin, la adoptarea unui ritm mai lent al activităților zilnice. Te vei simți mai bine așa și vei reuși să le oferi bucurii și celor dragi. 

Fecioară:

Chiar dacă ți se pare că sunt prea multe subiecte nelămurite în cuplu și ar trebui să faci acest lucru astăzi, cadrul nu este favorabil pentru astfel de preocupări.

Balanță:

Munca este importantă astăzi, dar nu ca de obicei ci mai mult pentru că îți oferă un cadru pentru a le aminti celorlalți partea frumoasă a vieții. 

Scorpion:

Ar fi bine să te ocupi de cei dragi, ai contextul potrivit, invitația e lansată, mai trebuie doar să ai disponibilitatea sufletească să faci acest lucru.

Săgetător:

Casa și familia sunt prioritățile tale din acest moment și e bine să fie așa pentru că așa îți regăsești și tu liniștea și echilibrul. 

Capricorn:

Ești mai atent la cei din jur, mai dispus la dialog sincer și cald, ceea ce e un progres care îi poate surprinde foarte plăcut pe cei apropiați.

Vărsător:

Poate ai avut prea multe speranțe legate de veniturile dintr-o anumită sursă și de aceea acum ești dezamăgit. De tine depinde cât de profundă va deveni această dezamăgire.

Pești:

Este un moment bun pentru a fi mai atent la sentimentele celor dragi, chiar dacă ești convins că altele sunt mai importante.

loading...

Lasă un comentariu