HOROSCOP 21 martie 2018: Rac, nu lăsaţi pe alţii să ia decizii pentru voi

Embed:
BERBEC

Nu este un moment potrivit pentru a vă asuma riscuri. Viaţa sentimentală va avea o evoluţie favorabilă, daca veţi fi răbdători.

TAUR

Astăzi veţi avea mai mult noroc decât de obicei. În plan personal, sunteţi multumiţi de voi înşivă, iar sentimentele de împlinire vă ajută să evoluaţi.

GEMENI

Contextul astral al acestei zile vă încurajează din punct de vedere sentimental. Înainte de a vă implica într-o relaţie, aveţi grijă să puneţi toate detaliile la punct.

RAC

Nu lăsaţi pe alţii să ia decizii pentru voi. Este foarte posibil să intraţi în conflict cu un coleg de muncă.

LEU

Treceţi printr-o perioadă în care vă puneţi multe întrebări legate de viaţa voastră. Aveţi grijă să nu vă neglijaţi familia.

FECIOARĂ

În plan personal, veţi avea posibilitatea să realizati că lipsa diplomaţiei vă poate crea probleme. Acest lucru este valabil şi în plan profesional.

BALANŢĂ
Este o zi potrivită pentru a vă dedica planurilor de cuplu. La finalul zilei, meritaţi din plin câteva ore de relaxare.

SCORPION

Dacă doriţi să vă schimbaţi jobul, astăzi este cea mai potrivită zi. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă se prevede stabilitate.

SĂGETĂTOR

Astăzi veţi avea un comportament autoritar şi intolerant. Nu veţi fi uşor de suportat de cei din jur şi nu trebuie să vă mire dacă veţi primi replici usturătoare.


CAPRICORN
Anumite evenimente de pe parcursul zilei vă pot face să fiţi nerăbdători şi să acţionaţi pripit. Aţi face bine să evitaţi pe cât posibil deciziile importante.

VĂRSĂTOR

Pastraţi-vă în formă. Faceţi sport şi distraţi-vă pentru a vă menţine sănătatea psihică. Contactul cu persoane pozitive poate fi extrem de benefic.

PEŞTI

Evoluţiile zilei de astăzi vă vor face să înţelegeţi mai uşor unele lucruri, care anterior vi se pareau foarte complicate.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu