HOROSCOP 21 februarie: Berbecii trebuie să dea dovadă de răbdare, iar pentru Lei e momentul potrivit să-şi facă planuri de viitor

Embed:
BERBEC: Răbdarea vă poate aduce rezultatele pe care vi le doriţi atât în plan sentimental, cât şi în plan profesional. Nu grăbiţi desfăşurarea evenimentelor, pentru că nu veţi obţine mai mult de-atât.

TAUR: Sunteţi cât se poate de realişti, atunci când analizaţi factorii care influenţează anumite evenimente, însă, în acest context, este nevoie să vedeţi, mai degraba, partea plina a paharului.

GEMENI: Unele lucruri s-ar putea să vă scape de sub control azi, de aceea trebuie să aveţi grijă încotro vă îndreptaţi atenţia. Nu vă sfiiţi să cereţi ajutor, dacă simţiţi nevoia.

RAC: Proiectele profesionale vor merge pe atât de bine pe cat v-aţi dorit. În plan personal, veţi fi preocupaţi de consolidarea legăturilor familiale.

LEU: Azi vă faceţi planuri pentru viitor. Visele şi speranţele au un loc important în tot ceea ce planificați azi. Nu ascultaţi de cei din jur şi mergeţi după intuiția proprie.

FECIOARĂ: În multe ocazii, astăzi s-ar putea să fiţi tentaţi să renunţaţi la luptă, deoarece nu veţi reuşi să vedeţi clar calea pe care o aveţi de urmat.

BALANŢĂ: Este bine să vă apăraţi interesele, astfel încât să nu vă neglijeze sau să vă discrimineze cineva. Alegeţi să vă petreceţi timpul liber cu familia.

SCORPION: Sunteţi tentaţi să exprimaţi tot ce gândiţi. Acest fapt va ieşi în evidenţă atunci când veţi petrece mai mult timp cu prietenii sau în cazul în care veţi fi puşi în situaţia de a participa la proiecte în cadrul cărora se lucrează în grup.

SĂGETĂTOR: E posibil să fiţi confruntaţi cu o reevaluare în plan profesional, cu o reorganizare a priorităţilor. Dacă este nevoie să luaţi decizii ferme, aveţi grija să vă consultaţi şi cu cei apropiaţi.

CAPRICORN: Ar fi bine ca după orele de serviciu să aranjaţi o plimbare cu un prieten, timp în care să discutaţi despre ceea ce vă frământă şi să încercaţi să rezolvați măcar câteva probleme.

VĂRSĂTOR: Este o zi ideala pentru a pune la punct unele detalii legate de casă. În limita timpului disponibil, nu ar fi rău să-i implicaţi pe toţi membrii familiei în acest demers.

PEŞTI: Comunicarea cu cei din jur vă poate ajuta mult azi. În plan profesional, este bine să vă concentraţi pe munca în echipă.
loading...

Lasă un comentariu