HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2019: Semne că te place și un sentiment copleșitor

BERBEC

Vă simți mult mai bine după o perioadă încărcată. Astăzi aveţi mai multă energie ca de obicei şi ar fi indicat să o folosiţi în scopuri profesionale.

TAUR

Este o zi bună pentru a vă întâlni cu prietenii, pentru a ieși în oraș și a vă dedica activităților distractive și relaxante. În familie aveţi parte de armonie şi iubire.

GEMENI

Aveţi parte de niște discuții în legătură cu cariera voastră și nu este exclus să vă fie propusă o avansare. Încercaţi să fiţi calmi şi să nu vă stresaţi din cauza unor mici neînţelegeri.

RAC

Planificaţi o călătorie sau o minivacanță, posibil, chiar în străinătate. Este o zi bună pentru a studia și pentru a acumula noi cunoștințe.

LEU

Astăzi puteţi primi un cadou de la persoana iubită sau de la un partener de afaceri care vrea să vă îmbuneze. Spre seară, petreceți momente plăcute alături de cei dragi.

FECIOARĂ

Faceți schimbări importante pe plan sentimental și social. Cineva apropiat vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult.

BALANŢĂ

Nu este exclus să aveţi parte de discuții cu persoana iubită și să puneți la cale un plan comun. În zona profesională, puteţi avea parte de o surpriză neașteptată cu impact benefic.

SCORPION

Veţi ieși în evidență printr-o idee, un proiect creativ și veţi avea parte de aprecierea celor din jur. Persoana iubită vă poate face un cadou sau vă poate invita la o cină romantică.

SĂGETĂTOR

Reuşiţi să ajungeţi la un consens cu membrii familiei și să clarificați o neînțelegere mai veche. Este posibil să vi se ceară mai mult interes vizavi de locuință.

CAPRICORN

Este o zi bună pentru a rezolva chestiuni administrative care vizează locuința sau locul de muncă. În unele cazuri, se pun la punct ultimele detalii ale unei deplasări în interes de serviciu.

VĂRSĂTOR

Aveţi șansa de a primi un bonus sau o sumă de bani pentru munca depusă. Nu este exclus ca un proiect să se încheie și să culegeţi roadele financiare.

PEŞTI

Sunteţi veseli, plini de energie și aveţi chef de distracție și toată această stare de bună dispoziție ar fi indicat să o canalizezi către persoana iubită.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu