HOROSCOP 2019: Două zodii renasc din propria cenușă anul viitor, Balanțele au noroc chior

Anul 2018 a fost greu pentru aceste două zodii. Dar din 2019 lucrurile incep să se îndrepte, iar până la finalul anului multe din probleme se vor fi rezolvat în mod favorabil. Săgetătorul şi Balanţa au avut multe ghinioane în ultimul timp şi mulţi nativi şi-au pierdut, probabil, speranţa. Anul 2019 nu va fi unul miraculos, dar va întoarce roata pentru aceste două semne zodiacale greu încercate.

HOROSCOP Săgetător va avea din nou încredere în cei din jur, în timp ce Balanţa se va vindeca în sfârşti de ghinion.

oroscop 2019 pentru Săgetător: încep să aibă din nou încredere în oameni

După ce, în ultimii ani, au avut multe necazuri mai mici sau mai mari din cauza celor dragi, Săgetătorii învaţă să aibă din nou încredere în oameni.

Mulţi nativi au avut ghinion în ultima vreme, unii au fost trădaţi, nu neapărat în dragoste, şi înjunghiaţi pe la spate când se aşteptau mai puţin, altora li s-a întors spatele când le era mai greu.

Dar după atâtea şi atâtea dezamăgiri, Săgetătorii găsesc în sfârşit oameni de încredere, oameni pe care se pot baza, atât în dragoste, cât şi în carieră.

Nativii vor descoperi că niciodată nu e prea târziu să legi noi prietenii, iar viaţa socială şi sentimentală împlinită le oferă şi mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru nu poate fi decât unul bun.

Mai siguri pe ei şi având mai mult sprijin din jur, Săgetătorii au succes în carieră şi reuşesc să pună în aplicare planuri mai vechi, care până acum fuseseră la stadiul de vise.

Una peste alta, un an foarte bun pentru Săgetători, care par să renască din propria cenuşă ca Pasărea Phoenix.

HOROSCOP Balanţă: Au noroc în toate

În ultimul an, Balanţele au fost urmărite de ghinion – nimic din ce au încercat nu le-a ieşit aşa cum îşi doreau, unii au avut probleme mari cu banii, alţii au mers şi la doctor mai des decât ar fi vrut. Şi totul fără să existe vreo cauză anume. Pur şi simplu Balanţele au avut ghinion şi mulţi nativi au crezut că viaţa lor nu va mai reveni niciodată pe făgaşul normal scrie antena3.ro

Pe aceeaşi temă