HOROSCOP 2018: În ce lună îți va merge bine în funcție de zodie

Anul 2018 se anuntă unul pozitiv pentru toate zodiile. Astrele prevăd un an stabil, atât la capitolul relații, cât și la capitolul finanțe.

Iată în ce luna îți merge bine, în funcție de zodie.

Berbec

Jupiter aduce norocul pentru Berbeci. Primele 8 luni din an le petrece în zodia Berbec și creează un mediu propice pentru conexiuni adânci și loialitate. În august, Jupiter se mută în casă dragostei, favorizând iubirea și creativitatea. Nu este exclus să te îndrăgostești. Norocul este de partea ta în 2018.

Taur

Pentru Tauri, Jupiter înseamnă abundență în plan relațional. Te înțelegi bine cu rudele și familia, excelezi la capitolul comunicare. Dacă ești singur, luna august îți aduce o călătorie care poate însemna începutul unei relații intime de bun augur. Anul 2018 favorizează căsătoriile, parteneriatele pe termen lung, angajamentele intime.

Gemeni

Jupiter are grijă de nevoile tale financiare și, în primele 8 luni ale anului, vei reuși să te achiți de toate datoriile. După ce se mută în zonă care simbolizează gândurile, mesajele, comunicarea, călătoriile pe distante scurte, vei avea parte de o atmosferă de sărbătoare. Stai mai aproape de prieteni, mai ales dacă ai nevoie de ajutor.

Rac

Jupiter rămâne în semnul tău până în luna august, aducând cu șine noroc și bunăstare, dar și tendința de a exagera. Îi ajuți pe ceilalți, ești tolerant și generos, însă nu întrece măsură. Deși norocul este de partea ta, nu încerca să-l forțezi. În luna august, Jupiter trece în Leu, ceea ce înseamnă o îmbunătățire la capitolul finanțe. Nu este exclus să câștigi mai mulți bani. Este, totuși, recomandat, să nu cheltui exagerat de mult.

Leu

Jupiter stă în umbră primele 7 luni ale anului, însă asta nu înseamnă că nu îți oferă suportul de care ai nevoie. Intuiția este la conte înalte și ar trebui să o urmezi. Ai încredere că vei reuși să faci tot ce-ți pui în minte. În august, Jupiter intră în zodia ta și aduce cu șine mai multe oportunități. Evită să exagerezi.
Fecioară

Jupiter îți aduce mult noroc, speranța și tolerantă. În primele 7 luni ale anului, îți îndrepți atenția spre rezolvarea țelurilor personale și spre relațiile de prietenie. Dacă ești singur, nu este exclus să-ți întâlnești jumătatea. Începând din luna august, Jupiter te ajută să-ți îndeplinești toate visele, te împinge de la spate să te extinzi.

Balanța

Din ianuarie și până în august, Jupiter aduce un spor în activitatea pe care o întreprinzi, dar și conexiuni cu publicul căruia te adresezi. Atenție, însă, să nu exagerezi cu muncă. Nu te crede un supraom. De la mijlocul lunii august, Jupiter intră în casă prieteniei din zodia ta și nu este exclus să îți faci cunoștințe noi sau să-ți consolidezi relațiile de prietenie existențe.

Scorpion

Jupiter îți oferă multiple oportunități de călătorie, în primele 7 luni ale anului. În aceste călătorii poți întâlni oameni care să-ți lărgească viziunea asupra vieții, să aducă mai multă cunoaștere și mai multă înțelepciune în viață ta. Începând din luna august, Jupiter intră în casă carierei din zodia ta și nu sunt excluse promovări, avansări sau măriri de salariu.

Săgetător

Zodia ta este patronată de Jupiter, simbolul norocului. În primele 7 luni ale anului îți îndrepți atenția spre pasiunile tale, te gândești la afaceri noi, stabilești noi planuri de natură financiară. Începând din luna august, Jupiter îți aduce noi oportunități de învățare. Dacă ai de gând să faci o călătorie, este recomandat să o programezi după luna august, când

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu