Horoscop 2016. Cum stai cu dragostea în noul an. Previziuni pentru fiecare zodie

CAPRICORN: Anul acesta vei fi mai capabilă decât oricând să îţi rezolvi problemele sentimenatale de una singură şi să îţi gestionezi foarte bine viaţa. Dacă ai o relaţie trainică, atunci ar fi bine să aduci ceva nou şi să încerci să reaprinzi flacăra iubirii. Nu trebuie să ajungeţi într-o situaţie critică pentru a face ceva în această privinţă. Este indicat să îţi priveşti partenerul de viaţă şi ca pe un prieten, pentru că anul 2016 se va dovedi destul de reţinut cu privire la relaţii de amiciţie. Alegi să duci o viaţă mai plină de momente preţioase şi să nu te mai ceri din nimicuri. 

VĂRSĂTOR: Este foarte important să începi acest an cu o schimbare şi asta presupune să renunţi la egoism. Încearcă să te gândeşti şi la partenerul tău de viaţă, chiar dacă nu îl pui pe poziţie de egalitate cu tine. Nu eşti suficient de matură şi îţi doreşti să experimentezi tot mai multe lucruri noi în materie de sex sau de relaţie. Trebuie să oferiţi amândoi şi să lăsaţi aşteptările să fie mai mici, astfel nu se va pune problema de dezamăgire. Dacă eşti singură, cu siguranţă îţi place acest statut şi eşti mai pusă ca oricând pe distracţie. Spre finalul anului apare ceva imprevizibil care te va întoarce puţin din drum şi care îţi va ridica semne de întrebare cu privire la partenerul tău de viaţă.

PEŞTI: Trebuie să porneşti acest an optimistă şi să faci tot ce poţi pentru a mai da o şansă relaţiei în care eşti angajată. Nimic nu te poate opri dacă îţi doreşti cu adevărat, şi cu această ocazie îi vei testa şi intenţiile ori sentimentele iubitului tău. Trebuie să îţi ţii bine în frâu reacţiile impulsive şi să încerci să tolerezi tot mai multe, doar aşa vei putea obţine rezultate bune. Spre finalul anului vei fi suprinsă să vezi cât de bine vă merge şi nu vei regreta deloc eforturile depuse. Dacă eşti singură, este foarte important să socializezi mai mult şi să îţi măreşti cercul de prieteni!

BERBEC: Prima parte a anului va fi bună pentru tine din acest punct de vedere, fie că eşti singură sau nu. Ai şansa de a-ţi găsi un partener stabil, însă cel mai probabil vei avea unele nemulţumiri legate de acesta pe măsură ce îl cunoşti mai bine. Trebuie să socializezi mai mult şi să îţi faci tot mai mulţi prieteni, niciodată să nu rişti să rămâi singură în caz că întâmpini greutăţi. La mijlocul anului, tensiunile vor apărea în familie şi nu vei reuşi să le faci să dispară prea uşor. Abia în ultimele luni apele se vor linişti, însă cel mai probabil de la sine, fără să conteze eforturile depuse de tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă de multă vreme, e posibil să primeşti o cerere în căsătorie sau chiar să ai parte de acest eveniment dacă a fost deja planificat.

TAUR: Se vor petrece schimbări în acest an pentru tine pe plan sentimental, iar acestea vor fi benefice pentru tine. Dacă relaţia ta amoroasă scârţâia, acum totul se va linişti şi va reintra în normal. Evoluţia ei va fi foarte rapidă după acest moment de cumpănă şi e posibil să apară copiii sau o cerere în căsătorie. Vei fi suprinsă la orice pas şi vei simţi fluturi în stomac în marea majoritate a acestui timp. Este foarte importat să fii cât de sinceră poţi faţă de partenerul tău de viaţă şi să nu te laşi influenţată de cei din jurul tău. Dacă eşti singură, din moment în moment e posibil să te trezeşti cuplată şi să te simţi de parcă aşa ai fost o viaţă întreagă. Ai grijă ca amândoi să vă doriţi acelaşi lucru.

GEMENI: În prima parte a anului nu se vor produce schimbări în viaţa ta amoroasă, însă de după aceea relaţia ta va trece prin mai multe încercări. Vestea bună este că veţi supravieţui presiunilor din jur şi apoi veţi mai invincibili. Trebuie să depuneţi amândoi eforturi pentru a menţine liniştea din sânul familiei, altfel vor exista discuţii aprinse că unul face mai mult, iar altul mai puţin. Echilibrul este cuvântul chelie şi trebuie să faci tot posibilul pentru a-l găsi. Dacă eşti singură, din toamnă vor creşte şansele de a găsi pe cineva cu care chiar să te înţelegi din priviri, cel puţin în stadiul incipient al relaţiei. Este foarte important să ştii ce vrei de la viaţă.

RAC: Trebuie să îţi schimbi atitudinea în acest an cu privire la un potenţial partener şi să vrei mai mult ca acest lucru să se întâmple. Chiar dacă te-ai obişnuit singură, acum este cazul să faci o modificare în viaţa ta privată. Te vei îndrăgosti rapid, trebuie doar să fii deschisă în faţa acestui sentiment profund şi să nu îţi fie frică de dezamăgire. Dacă ai o relaţie stabilă, este foarte important să nu permiţi familiei să se bage în treburile tale personale, altfel tensiunile produse vă vor afecta relaţia într-un mod negativ. Nu lua decizii serioase pentru că aşa vor alţii, ci fă ceea ce simţi! Spre sfârşitul anului apele se vor linişti, însă vei fi nevoită să faci curăţenie printre cei de lângă tine.

LEU: Este foarte important să îţi începi acest an cu o schimbare, să renunţi la a mai crede în promisiunile partenerului sau ale unui potenţial viitor iubit. Admiratorii tăi ar face orice să le spui da, însă trebuie şi fapte, nu doar vorbe. Eşti tot mai atrasă de ideea unei familii şi ţi-o doreşti până în acel punct în care iubitul tău ar putea să se simtă presat. Discută deschis cu acesta şi vezi ce intenţii are, după care ia decizia pe care o simţi. Atunci când vezi că se acumulează tensiuni între tine şi iubit, trebuie să nu le laşi să se strângă mai multe şi să încercaţi împreună să le rezolvaţi. Vor exista şi momente romantice în care te vei simţi pe deplin mulţumită, dar şi momente când ai vrea să fugi.

FECIOARĂ: Acest an îţi va dovedi ţie şi partenerului tău că vă iubiţi cu adevărat şi că împreună puteţi trece peste orice. Vor exista multe probleme şi teste care vă vor încerca relaţia, însă voi veţi deveni mai puternici ca oricând. Este nevoie de nervi tari ca să le puteţi depăsi, însă nu este imposibil! Vor exista crize repetate în cuplu şi simţi că de multe ori că nu mai merge. Este important să discuţi despre asta cu cei în care ai încredere şi să ceri sfaturi atunci când este cazul. Situaţia nu este cu mult schimbată faţă de anii precedenţi, însă vei reuşi să laşi mai mult de la tine şi să nu mai fii atât de cicălitoare faţă de iubitul sau soţul tău. Acest lucru va fi apreciat şi probabil este singurul motiv pentru care acesta nu pune punct.

BALANŢĂ: Începi anul nu prea optimistă din acest punct de vedere şi eşti hotărâtă să te pregăteşti pentru orice s-ar întâmpla. Eşti mai puţin dispusă să faci eforturi pentru ca relaţia ta să funcţioneze, însă te legi pe ultimul moment de un detaliu care te întoarce mereu înapoi din drum. Dacă tensiunile dintre voi sunt foarte mari, cu siguranţă veţi ajunge la despărţire. Vestea bună este că îţi vei reveni foarte repede şi e posibil să îţi înlocuieşti partenerul atunci când te aştepţi mai puţin. Dacă ai o familie deja întemeiată, lucrurile pot fi mai grave, pentru că există mai multă lume implicată. Dacă treci de acest impas, vei reuşi să îţi duci relaţia existentă sau cea în curs de formare destul de departe.

SCORPION: Îţi doreşti mai multă stabilitate pe plan amoros în acest an şi vei face tot ce poţi pentru a obţine acest lucru. Nu te implica în relaţii în care nu vezi un potenţial, chiar dacă eşti tentată de ideea de a încerca. Dacă ai deja o relaţie stabilă, probabil vor exista discuţii serioase cu privire la o eventuală căsătorie. Vei traversa şi momente în care nu ştii ce vrei, însă îţi vei reveni rapid. Scapă de amintirile dureroase din trecut şi nu mai trăi cu teama unei noi dezamăgiri. Vei reuşi să rezolvi mult mai bine problemele tale sentimentale decât în anii precedenţi.

SĂGETĂTOR: Tot ce se va întâmpla în viaţa ta sentimentală din acest an va depinde doar de tine. Dacă vrei o relaţie serioasă şi de lungă durată, atunci asta vei căuta să ai. De cele mai multe ori însă eşti tentată să trăieşti doar clipa, fără să te gândeşti la viitor. Eşti imprevizibilă, însă nu vei suferi pe acest plan indiferent de eşecurile pe care le ai. Te simţi mai atractivă decât oricând şi profiţi de această situaţie pentru a face cât mai multe cuceriri. Dacă ai o relaţie stabilă, iubitul tău ar putea fi bulversat de schimbările tale de atitudine şi există riscul să îşi piardă încrederea în tine. Este foarte important să comunicaţi atunci când treceţi printr-un moment de cumpănă, potrivit unica.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »