HOROSCOP 20 septembrie 2018: Gemenii vor avea o zi agitată, iar racii vor lua decizii importante

Embed:

Astăzi evitaţi speculațiile de orice gen, pentru că veţi rămâne dezamăgiţi de rezultat. Dacă intenționați să vă schimbaţi locul de muncă, acum e momentul potrivit.


TAUR

Lipsa de concentrare vă poate aduce o stare de nervozitate. Aveţi prea multe idei şi nu reuşiţi să le puneţi pe toate în aplicare. Fiţi tolerant cu cei din jur.


GEMENI

Veţi avea o zi agitată, de aceea încercaţi să aveţi încredere în voi. În partea a doua a zilei, veţi căuta metode să vă relaxaţi.


RAC

Sfaturile unei persoane vă ajută azi în luarea unor decizii importante pentru viitorul vostru. Dacă doriţi să vă extindeţi afacerea, acum aveţi toate şansele.


LEU

Azi îi puteţi convinge pe cei din jur să se alăture ideilor voastre. Grijile legate de situaţia financiară pot fi uşor spulberate, pentru că apar oportunităţi noi.


FECIOARA

Vor apărea obstacole în proiectele voastre, iar asta o să vă streseze. Nu este însă cazul să vă indispuneţi.


BALANŢĂ

Veți îndeplini sarcinile până la capăt, în ciuda dificultăților care vor apărea. Spre seară, intervenţia rudelor în viaţa voastră o să vă agite. Evitaţi orice conflict.


SCORPION

Trebuie să clarificați o situaţie importantă cu partenerul de viaţă. Speculațiile vor fi de bun augur, fie că este vorba de un favor, fie pentru a cumpăra ceva.


SĂGETĂTOR

Încercați să nu provocaţi scandal din cauza geloziei, fiindcă e posibil să regretaţi ulterior. Astrele recomandă mult calm şi răbdare.


CAPRICORN

Cei din jur observă eforturile pe care le depuneţi şi vă pregătesc o surpriză. Seara veţi face cunoştinţă cu o persoană specială, care o să vă încurajeze ideile.


VĂRSĂTOR

Intenționați să începeţi o relaţie nouă, iar o persoană din anturajul vostru ar putea să facă primul pas în acest sens. Aveţi grijă la cuvintele pe care le spuneţi.


PEŞTI
Acceptaţi ajutor din partea partenerului de viaţă în soluţionarea unei probleme. Spre seara veţi discuta cu o rudă apropiată din străinătate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu