Horoscop 20 martie 2020. Zodia care își rezolvă astăzi problemele

BERBEC

Aveţi succes în toate proiectele pe care le iniţiaţi în această perioadă. Este tocmai momentul oportun să iniţiaţi chiar o mică afacere.

TAUR

Astăzi sunteţi foarte încrezuţi în forţele proprii şi reuşiţi să treceţi cu capul sus peste toate problemele. După-amiază primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.

GEMENI

S-ar putea să întâmpinați critici din partea celor dragi. Dar nu vă supăraţi pe nimeni pentru că criticile constructive sunt folositoare.

RAC

Se anunță o schimbare pozitivă la lucru. Aveţi toate şansele să vi se propună o altă funcţie sau să deveniți responsabili pentru un nou proiect.

LEU

Veți avea șansa să întâlniți o persoană nouă sau să începeți o relație frumoasă. Nu trebuie să aveţi dubii pentru că aţi întâlnit omul dorit în locul potrivit.

FECIOARĂ

Astăzi, nativii din zodia fecioară vor lega prietenii noi. Se anunță armonie și în prieteniile care deja există în viața voastră.

BALANŢĂ

După o perioadă dificilă, aveţi succes atât pe plan sentimental, cât şi financiar. Reuşiţi să negociaţi o afacere care vă aduce câştiguri financiare.

SCORPION

Scorpionii muncesc astăzi foarte mult şi obţin rezultate pe măsura aşteptărilor. Cunoaşteţi oameni noi care vă devin parteneri de afaceri.


SĂGETĂTOR

Săgetătorii au parte de ajutorul celor dragi. Treceţi printr-o perioadă dificilă din toate punctele de vedere. Dar cu optimism şi răbdare treceţi peste toate cu brio.

CAPRICORN

Aveţi parte de multe surprize astăzi. Un prieten vă organizează o călătorie în afara oraşului, oarecum pe neaşteptate. Reuşiţi să uitaţi de griji şi să vă relaxaţi un pic.


VĂRSĂTOR

Vă afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri. Ar fi bine sa evitaţi discuţiile în contradictoriu.

PEŞTI

Peştii au parte de noroc în toate. Şi în bani şi în dragoste şi în carieră. Nu uitaţi să aveţi grijă şi de sănătate. Mâncaţi sănătos şi faceţi cât mai multă mişcare.
loading...

Lasă un comentariu