HOROSCOP 20 MAI 2019: Zodia care trece prin hopuri enervante

Embed:
BERBEC

Azi prietenii sunt cei care vă ridică moralul, fără să le cereţi asta. Vă daţi seama cât de importanți sunt acești oameni în viața voastră și care ar trebui să vă fie, de fapt, prioritățile.

TAUR

Primiţi laude pentru o schimbare făcută recent, iar asta vă determină să continuaţi cu mai multă încredere, pentru că sunteţi pe drumul cel bun. Vă simțiţi în al nouălea cer.

GEMENI

Azi nu aveţi nevoie de aprobarea nimănui, vă simțiţi excelent și toată lumea poate vedea asta. Mai mult, reușiţi să le daţi și celor din jur încredere în forțele proprii și îi faceţi să se simtă bine.

RAC

Aveţi nevoie de afecțiune, așa că o căutaţi acolo unde credeţi că aţi putea să o găsiţi. Aveţi grijă la apele pe care le tulburaţi, pentru că v-aţi putea trezi într-o situație fără ieșire.

LEU

Primiţi niște bani care vă bucură nu pentru că aţi fi avut nevoie de ei, ci pentru că puteţi să îi oferiţi cuiva mai sărac. Simțiţi că faceţi o faptă bună care vă liniștește sufletul.

FECIOARĂ

Azi flirturile sunt la ordinea zilei. Reușiţi să cuceriţi pe cineva pe care admiraţi de mult timp, dar vă era teamă să faceţi primul pas. Azi renunțaţi și la frică, și la orice sentiment negativ și acționaţi!

BALANŢĂ

Rezultatele muncii voastre încep să se vadă mai repede decât aţi fi crezut. Puteţi primi laude sau chiar și niște bani pentru eforturile voastre din ultima perioadă. Veţi putea surprinde partenerul de viaţă cu un cadou inedit.

SCORPION

Atenție mare la bani şi economii pentru că puteţi să cădeţi pradă unor înșelătorii. Analizaţi bine toate situațiile din jurul vostru.

SĂGETĂTOR

E timpul să vă daţi sentimentele pe față și să îi spuneţi totul persoane pe care aţi pus ochiul. Oricum, adevărul va ieși la lumină, mai devreme sau mai târziu.

CAPRICORN

Relația de cuplu se îmbunătățește simțitor azi. Poate că aveați nevoie doar de comunicare sau liniște, dar cert e că amândoi ajungeți la aceeași concluzie.

VĂRSĂTOR

Viitorul sună bine, pentru că azi cineva vă face o propunere de nerefuzat. Veștile primite sunt motiv de sărbătoare și, chiar dacă sunteţi o persoană superstițioasă, o sa vreţi să le spuneţi tuturor apropiaților ce vi se întâmplă.

PEŞTI

Aveţi nevoie de puțină liniște, așa că profitaţi de ziua de azi pentru a vă bucura de relaxare. Activitățile în aer liber sunt favorizate de astre și recomandate, dar orice hobby este binevenit.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu