HOROSCOP 20 mai 2016. Astrele promit o zi favorabilă pentru negocierile de afaceri

Embed:

BERBEC
S-ar putea să aveţi parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă. Aveţi idei originale şi valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional.

TAUR
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate.

GEMENI
Puteţi investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeţi o perioadă favorabilă, în care faceţi alegeri inspirate. Puteţi rezolva probleme financiare foarte dificile.

RAC
După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental şi în relaţiile sociale, puteţi spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră.

LEU
Este o zi favorabilă negocierilor şi comunicării. În cursul dimineţii sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei.

FECIOARĂ
Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

BALANŢĂ
În prima parte a zilei aveţi contacte cu persoane importante, care contribuie la reuşita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar.

SCORPION
Aveţi ocazia să mergeţi într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivaţi. Nu vă mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune excursia!

SĂGETĂTOR
Aveţi idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, trebuie să depuneţi eforturi susţinute şi să acceptaţi ajutorul prietenilor.

CAPRICORN
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.

VĂRSĂTOR
Aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să luaţi rapid decizii inspirate. Vă puteţi ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei.

PEŞTI
Aveţi ocazia să vă dovediţi talentul şi creativitatea. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Petreceţi după-amiaza alături de partenerul de viaţă şi de persoanele mai tinere din familie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu