HOROSCOP 20 februarie 2020. Vezi ce îți rezervă astrele pentru astăzi

Embed:
BERBEC

Aveţi de învățat o lecție importantă despre relații și mai ales despre prietenie. Încercaţi să nu mai judecaţi oamenii dacă nu ştiţi prin ce au trecut sau cum au ajuns în punctul în care sunt acum.

TAUR

Vi se pregătește o surpriză de proporţii. Familia încearcă să vă sugereze ceva, dar nici nu doriţi să auziţi de ideile lor.

GEMENI

Zi plină de evenimente şi întâmplări ciudate vă aşteaptă. O propunere legată de o investiţie majoră ar putea să vă bată la uşă. Nu ezitaţi şi analizați totul la rece.

RAC

Azi aveţi de învățat o lecție importantă pentru viitorul vostru, o lecție despre încrederea în forțele proprii și despre aroganță. Renunțați la atitudinea aceasta superioară pentru că s-ar putea să aveţi de pierdut.

LEU

Azi reluaţi o relație de prietenie care fusese stricată dintr-o prostie. O să vă simţiţi în culmea fericirii, dar o să aveţi unele dificultăţi de comunicare.

FECIOARĂ

O femeie vă dă un sfat inedit azi și până la urmă vă hotărâţi să ţineţi cont de el. Se va dovedi o idee extrem de inspirată, pentru că o să reuşiţi să realizaţi ceva important, cel mai probabil legat de locul de muncă.

BALANŢĂ

Ar trebui să renunțați la orgoliu azi, pentru că nu aveţi nicio șansă în acest ritm. Acceptaţi că și alții pot avea dreptate, și mai ales, că puteţi greși.

SCORPION

Azi aţi putea face o investiție pe termen lung. O să fie de bun augur, iar astrele vă îndeamnă să vă urmaţi instinctul orice ar fi!

SĂGETĂTOR

Începeţi să vă gândiţi din ce în ce mai serios să vă schimbaţi locul de muncă, mai ales dacă sunteţi nemulțumiți de jobul actual. Aţi putea fi contactat pentru un interviu de angajare.

CAPRICORN

Puteţi avea o surpriza ca o fostă iubire să se întoarcă la voi sau, dacă sunteţi singuri, aveţi șansa de a cunoaște un posibil viitor partener de cuplu. Atenție la conflictele care pot apărea în relația actuală!

VĂRSĂTOR

Puteţi avea parte de niște conflicte cu membrii familiei, iar tema să fie legată de locuință, posibil de o mutare pe care o plănuiți de mult timp.

PEŞTI

Răbdarea vă va fi pusă la încercare. Fiţi cât se poate de calmi şi analizaţi toate propunerile fără emoţii. Pe seară s-ar putea să aveţi parte de o surpriză romantică.
loading...

Lasă un comentariu