HOROSCOP 20 februarie 2019: Ce ne rezervă astrele în dragoste, carieră, bani și sănătate

Embed:

BERBEC

Răbdarea vă poate aduce rezultatele pe care vi le doriți, atât în plan sentimental, cât și în plan profesional. Nu grăbiți desfășurarea evenimentelor, pentru că nu veți obține mai mult.

TAUR

Încercați să nu vă mai gândiți mereu la aspectele negative, dar să priviți partea plină a paharului. Lucrurile vi se vor părea mai ușor de rezolvat, dacă adăugați și o doză de optimism.

GEMENI

Trebuie să aveți grijă încotro vă îndreptați atenția. Nu vă sfiiți să cereți ajutor, dacă simțiți că aveți nevoie de acest lucru.

RAC

Dacă veți aștepta să apară ceva mai bun de după colț, nu veți reuși să realizați prea multe. Fiți realiști, pentru că idealizarea lucrurilor este extrem de nocivă.

LEU

Nu încercați să vă puneți prea mult în prim plan pe parcursul zilei. Acționați din umbră, astfel încât dacă lucrurile nu merg, să nu aveți o expunere prea mare.

FECIOARĂ

Aveți ocazia să petreceți mai mult timp alături de persoana iubită. Puteţi să vă faceţi împreună planuri de viitor.

BALANŢĂ

Informați-vă foarte bine în legătură cu pașii pe care intenționați să-i faceți într-un anumit proiect. Nu fiți prea mândri: cereţi sfatul persoanelor care vă pot ajuta.

SCORPION

Puteţi face anumite schimbări, însă trebuie să verificați mereu cât de înțelept este pasul pe care urmați să-l faceți. Nimic nu trebuie făcut cu impulsivitate.

SĂGETĂTOR

Acțiunile pe care le veți iniția vor avea în prim plan chestiuni financiare. Va trebui să fiți foarte vigilenți și să evitați să vă aventuraţi în investiții riscante.

CAPRICORN

Ar fi bine să ieșiți la o plimbare cu partenerul de viață. Încercați să discutați la modul serios problemele care au apărut.

VĂRSĂTOR

Este o zi ideală pentru a pune la punct unele detalii legate de casă. Ar fi bine să implicați toți membrii familiei, astfel încât să luați deciziile împreună.

PEŞTI

În plan profesional, este bine să vă concentrați pe munca în echipă. Feed-back-ul coechipierilor ar putea fi de folos pentru a atinge mai rapid obiectivele propuse.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu