HOROSCOP 2 mai. Fecioarele primesc veşti bune de la rude

Embed:

TAUR
Dimineața s-ar putea să fiți indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Ar fi bine să nu luați decizii importante și să nu semnați documente oficiale.

GEMENI
Aveți un simț critic, mai pronunțat ca de obicei, care vă poate afecta relațiile parteneriale. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu prietenii.

RAC
Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul în tot ce faceți. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

LEU
Dimineața, o rudă din altă localitate vă dă o veste cu care vă indispune. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o călătorie lungă.

FECIOARĂ
Dimineața primiți vești bune de la o rudă, care s-ar putea chiar să vă vină în vizită. Țineți cont de sfaturile celor apropiați!

BALANŢĂ
Aveți de rezolvat o mulțime de probleme și s-ar putea să nu fiți prea bine dispus. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

SCORPION
Un prieten de familie vă propune să vă asociați cu el într-o afacere promițătoare. Vă sfătuim să nu luați hotărâri în grabă.

SĂGETĂTOR
Lipsa banilor vă indispune. Nu vă îngrijorați! În curând veți primi o sumă consistentă de la o rudă.

CAPRICORN
Dimineața sunteți nervos. Vă recomandăm să evitați întâlnirile cu prietenii și cu rudele.

VĂRSĂTOR
Nu sunteți mulțumit de nimic și țineți neapărat să schimbați ceva în viață dumneavoastră. S-ar putea să nu reușiți să obțineți un împrumut după care ați alergat în ultimele zile.

PEŞTI
Se pare că sunteți nervos pentru că nu vă ajung banii. Nu vă pierdeți răbdarea! Un prieten este dispus să vă împrumute suma de care aveți nevoie.

BERBEC
Nervozitatea vă poate afecta relațiile parteneriale. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile celor apropiați.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu