HOROSCOP 2 mai 2018. Gemenii încep noi colaborări, Capricornii se vor certa cu partenerii

Embed:

BERBEC

Prietenii vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveți răbdare! Totul va reveni la normal.

TAUR

Aveți multe de făcut, atât acasă, cât și la serviciu, dar se pare că sunteți în formă. Încercaţi să fiţi cât mai calmi şi veţi reuşi tot ce aţi planificat.

GEMENI

Nu vă grăbiți să refuzați o propunere de colaborare! Vă sfătuim să vă consultați cu o persoană cu experiență.

RAC

Nu reușiți să vă încadrați în programul de la serviciu, spre nemulțumirea șefilor și a colegilor. Vă cam lipsește entuziasmul.

LEU

După-amiază, primiți o sumă importantă de la o rudă apropiată. S-ar putea, însă, ca partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare.

FECIOARĂ

Vă enervați la serviciu, pentru că nu reușiți să vă terminați treaba la timp. Apelați la ajutorul colegilor!

BALANŢĂ

Ar fi bine să vă rezolvați dimineața problemele importante, când aveți mai multă energie. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale!

SCORPION

Aveți ocazia să faceți schimbări importante pe plan sentimental. Dimineața, faceți cunoștință cu o persoană care vă atrage atenția din prima clipă.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să fiți nemulțumit de atmosfera creată de un coleg la locul de muncă . Evitați speculațiile și nu vă angajați în discuții aprinse.

CAPRICORN

Posibil să vă certați cu persoana iubită, pentru că vă înțelege greșit. Încercați să lămuriți lucrurile!

VĂRSĂTOR

Relațiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveți discuții cu partenerul de viață, dacă refuzați ajutorul unei rude. Dați dovadă de mai multă diplomație.

PEŞTI

Amânați tranzacțiile financiare și deciziile importante în afaceri! Ar fi bine să comunicați mai mult cu persoana iubită.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu