HOROSCOP 2 IULIE 2019: Zodia care este în criză de timp

Embed:
BERBEC

Veți întâlni oameni noi şi veţi îmbunătăţi relaţiile cu prietenii vechi. Aceste legături v-ar putea fi foarte utile în viitorul apropiat.

TAUR

Este bine să vă impuneți punctul de vedere cu mai mult calm, atât în atitudine, cât și în acțiune. N-ar avea niciun rost să vă tociți nervii şi nici să vă stricați ziua enervându-vă fără rost.

GEMENI

Unele momente de pe parcursul zilei ar putea deveni extrem de încinse, dacă nu veți ști să le gestionaţi calm. Dacă anumite situații nu vă implică în mod direct, atunci ar fi bine să stați la o parte.

RAC

Nu trebuie să fiți foarte critici la adresa propriei persoane, pentru că este foarte posibil ca multe dintre circumstanțe să nu depindă numai de voi. Atât timp cât faceți tot ceea ce este posibil, trebuie să fiți mulțumiți.

LEU

Dacă vă veți menține sângele rece și veți avea tărie de caracter, veți reuși să treceți foarte ușor peste diferite probleme. Semnele de slăbiciune, însă, ar putea fi folosite împotriva voastră.

FECIOARĂ

Trebuie să munciți mai mult ca de obicei pentru a scoate totul la capăt cu bine. Daca v-ați pus prea multă speranță într-o persoană anumită s-ar putea ca aceasta să vă dezamăgească.

BALANŢĂ

Unele probleme nu trebuie amânate și este bine să vă mobilizați pentru a nu pierde anumite oportunități. Sprijinul apropiaților va fi important, așa că mizați pe el ca pe o carte câștigătoare.

SCORPION

Relaţia cu o anumită persoană din echipa în care lucraţi ar putea deveni tensionată. Apelaţi la diplomaţie şi aplanaţi conflictul.

SĂGETĂTOR

Nu vă lăsați atrași în tot felul de intrigi țesute de anumite persoane din jurul vostru. Dacă vedeți că apar tot felul de vorbe, cel mai bine este să mergeți la sursă și să verificați.

CAPRICORN
Aţi putea să vă confruntaţi cu situaţii dificile, în care va fi nevoie să luaţi partea cuiva. Ar fi bine să nu vă implicaţi.

VĂRSĂTOR
Nu vă place ca planurile pe care vi le-ați făcut să fie date peste cap, însă este posibil să nu aveți încotro. Cu cât veți fi mai dispuși să faceți acest lucru, cu atât veți reuși să depășiți mai ușor această zi.

PEŞTI

Aveţi nevoie de stabilitate, atât pe plan material, cât şi pe cel sentimental. Încercați să vă faceţi ordine în gânduri şi să analizați bine toate oportunităţile.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu