HOROSCOP 2 ianuarie 2020: Momente unice în cuplu și un sentiment apăsător

BERBEC

Este o zi foarte bună pentru investiții, pentru negocieri și achiziții valoroase. Totuși, ar fi bine să nu exageraţi cu cheltuielile.

TAUR

Puteţi să plecaţi într-o călătorie sau să vizitaţi un prieten stabilit peste hotare. E recomandat să evitaţi achiziţiile în acestă perioadă.

GEMENI

Este momentul potrivit pentru activităţi noi şi pentru planuri de viitor în privinţa unui apartament sau a unei case. Partenerul de viaţă şi prietenii vă încurajează şi vă ajută.

RAC

E foarte posibil să faceţi un pas important în viaţă. Dacă nu vă ajung bani, nu vă faceţi griji, rudele şi prietenii vă susţin.

LEU

Deşi riscurile sunt destul de mari, e timpul să vă gândiţi la o investiţie. Fiţi optimist, vă bucuraţi şi de sprijinul partenerului de viaţă.

FECIOARĂ

Ar fi bine să găsiţi acel echilibru între viaţa de familie şi activitatea profesională. Dacă reuşiţi, puteţi spune că aveţi o zi cu adevărat reuşită.

BALANŢĂ

Astăzi aveți toate şansele să vă afirmați intelectual. Propuneţi proiecte care sunt apreciate de colegi şi vă aduc câştiguri mari.

SCORPION

Aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră. Ar fi bine să vă păstraţi echilibrul şi să nu exageraţi pentru că nu este atât de rău cum credeţi!

SĂGETĂTOR

Sunteţi plin de energie şi dispus să faceţi mari eforturi fizice. Nu vă suprasolicitaţi pentru că riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

CAPRICORN

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie, prilej cu care obţineţi un câştig neaşteptat.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să vi se ofere un nou loc de munca sau să fiţi promovat. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul de viaţă sau să cereţi sfatul unei rude cu experienţă.

PEŞTI

Partenerul de cuplu vă admiră pentru ideile dumneavoastră originale. Aveți un randament foarte bun și puteți să finalizaţi cu succes tot ce ați început.
loading...

Lasă un comentariu