HOROSCOP 2 decembrie 2019: Balanţele au şanse să obţină tot ceea ce-şi doresc

Embed:
BERBEC

Vă simţiţi capabili de orice azi, drept urmare aţi putea începe un proiect îndrăzneț, care vă va ține în priză pentru mult timp de acum încolo, dar care vă va aduce și multe bucurii.


TAUR

Este o zi ideală pentru a vă analiza cheltuielile din ultima perioadă și astfel să vă daţi seama ce aveţi de făcut mai departe. Profitaţi pentru a vă pune ordine în facturi, cheltuieli, pentru a returna datorii.

GEMENI

Este o zi foarte bună pentru a trage linie și a vedea ce anume vă ține lângă persoana iubită sau, dacă sunteţi singuri, este momentul potrivit pentru a stabili motivele singurătăţii.


RAC

Este o zi foarte bună pentru a vă face ordine în planurile profesionale, legate de locul de muncă. Veţi avea noroc în tot ce vreţi să începeţi în această perioadă.

LEU

Încercaţi să vă gândiţi mai bine la pasiunea pe care o aveţi. Posibil să o puteţi transforma într-un loc de muncă. Astăzi sunt șanse foarte mari, mai ales dacă este vorba de un proiect creativ. Relația cu persoana iubită poate intra într-o nouă etapă, una favorabilă.

FECIOARĂ

Este o zi bună pentru a purta un dialog cu membrii familiei și să ajungeți la un compromis, la o înțelegere. Profitaţi de energia zilei pentru a obține ceea ce vă doriţi.

BALANŢĂ

Comunicarea poate fi de partea voastră și astăzi aveţi șanse să obțineţi tot ceea ce vă doriţi dacă insistați în mod constructiv. Sunt posibile deplasări la rude, la prieteni, pe distanțe scurte.

SCORPION

Este o zi foarte bună pentru investiții, pentru negocieri și achiziții valoroase. Totuși, nu exageraţi cu cheltuielile!


SĂGETĂTOR

Azi puteţi avea parte de mici șanse și oportunități să vă faceţi remarcaţi într-un anturaj nou. Sunt posibile câștiguri neașteptate, însă nu sperați la sume mari de bani. Cineva vă poate returna o datorie.


CAPRICORN

Bucuraţi-vă de o zi minunată alături de partenerul de cuplu, care cel mai probabil vă va da o veste neașteptată azi, posibil legată de viitorul relației voastre.


VĂRSĂTOR

Azi petreceţi mai mult timp cu prietenii. Aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi sau să vă revedeţi cu foști colegi, poate prieteni din copilărie.

PEŞTI

Analizați deciziile luate în ultima perioadă pentru a vedea unde aţi greșit. Îndrăzniți să aveţi mai multă încredere în voi și mai multă determinare în atingerea obiectivelor profesionale!
loading...

Lasă un comentariu