Horoscop 2 decembrie 2018: Gemenii pierd din vedere detalii importante

Berbec:

Ai parte de o zi complexă, cu tendințe puternice și într-un astfel de context ies la lumină toate supărările, nemulțumirile, de la cele mai mari, la cele mai mici.

Taur:

Se combină două tipuri de probleme pe care nu prea le gestionezi tu foarte bine, de obicei. Este important să îi protejezi pe cei dragi de propriile exagerări.

Gemeni:

Ești foarte ocupat cu propriile plăceri și poate de aceea nu mai vezi ce efecte au vorbele sau gesturile tale asupra celor din jur.

Rac:

Este foarte posibil să fii solicitat din mai multe direcții și să nu faci față, caz în care ar trebui să explici, frumos și elegant, uneia dintre părți că nu îi poți ajuta.

Leu:

Ai impresia că problemele din familie se vor agrava, dincolo de nivelul pe care ai reușit tu să îl anticipezi. S-ar putea să ai dreptate, dar teama nu aduce nimic bun.

Fecioară:

O sumedenie de impresii, mare parte dintre ele negative, cer atenție din partea ta, ca să treacă și ele la stadiul următor, de păreri sau concluzii. Trebuie să faci o selecție atentă.

Balanță:

Ar fi păcat să te grăbești cu anumite decizii sau cu un refuz categoric față de o persoană din anturajul apropiat. Poate că a greșit cu ceva, dar ai ocazia să fii generos și să ierți.

Scorpion:

Cele mai intense dorințe ale tale te pot conduce pe un drum greșit, dacă le lași să devină bază pentru decizii importante, de exemplu cele financiare. 

Săgetător:

Există riscul să îți pierzi capul din cauza unor neplăceri provocate de persoane apropiate care nu ți-au fost niciodată prietene.

Capricorn:

Ai în față o zi care te poate tulbura destul de mult și nu pentru că ar aduce evenimente supărătoare ci pentru că ești fixat pe ceva și te deranjează tot ce nu se încadrează în scenariu.

Vărsător:

Ești dezamăgit de cei din familie, de superiori și de cei care au putere de decizie. Dincolo de toate acestea, ești tu cu viața ta, pe care o poți face mai frumoasă, scrie libertatea.ro

Pești:

Te poți decide în ultimul moment să faci o cheltuială îndelung amânată, deși intuiția îți spune că nu e momentul. Poate fi vorba și despre o decizie într-o chestiune neplăcută. Citeşte întreaga ştire: Horoscop, duminică, 2 decembrie 2018. Gemenii pierd din vedere detalii importante

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu