HOROSCOP 2 august: Probleme pentru Balanțe și Pești. Zodia care va câştiga bani

Berbec: Astăzi stăpânirea de sine nu este punctul tău forte. Din fericire, colegii de serviciu vor fi ocupaţi şi nu vor observa lipsa ta de diplomaţie. Încearcă pe cât posibil să fii prudent la investiţiile riscante.

Gemeni: Nori de nesiguranţă încep să se adune, creând o instabilitate emoţională puternică. În mod surprinzător, te simţi creativ şi te refugiezi în activităţi care te liniştesc. Ai mai multă grijă de sănătate.

Rac: Pe tot parcursul zilei eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune. Eşti nevoit să-ţi planifici foarte bine acţiunile şi să munceşti din greu peste program.

Leu: Astăzi s-ar putea să vezi un potenţial în orice persoană şi orice activitate pe care ţi-ai dori să o începi, dar vei exagera şi vei ajunge mult prea departe cu iluziile. Fii realist în tot ceea ce vrei să faci.

Fecioară: De astăzi eşti hotărât să e abordezi într-un mod cu totul diferit relaţiile cu persoane dragi din jurul tău, datorită unor dorinţe care te inspiră să faci nişte schimbări în comportamentul tău. Nu exagera peste măsură.

Balanţă: Din nefericire nevoia ta de echilibru şi stabilitate va intra în conflict cu dorinţele de libertate ale persoanei iubite, mai ales pentru că aveţi probleme de comunicare. Evită discuţiile în contradictoriu.

Scorpion: Vâltoarea sentimentală în care eşti prins te poate pune în pericol, dar este singura cale prin care mai poţi scăpa de  de stresul cotidian. Astrele te sfătuiesc să fii mai înţelegător cu persoana iubită.

Săgetător: Este un momentul foarte potrivit să faci lucruri care să-ţi aducă alinarea sufletească, dar nu-ţi pune aşteptări prea mari pentru că este posibil să fii dezamăgit. Priveşte cu obtimism şi situaţia în care te afli.

Capricorn: Te simţi puţin plictisit şi vrei să modifici ritmul din viaţa ta, dar cu toate astea, frica de necunoscut te poate ţine pe loc. Fii precaut în ceea ce vrei să realizezi pe termen lung. Financiar îţi merge bine.

Vărsător: Dorinţa de adrenalină te poate conduce pe căi greşite. În schimb creativitatea te poate scoate din starea de frustrare şi te poate feri de pericole dacă eşti atent. O zi plină de surprize de tot felul.

Peşti: Astăzi vrei să laşi deoparte raţiunea şi să începi să adaugi detalii, care nu sunt adevărate, poveştilor cu care vrei să încânţi colegii de muncă. Nu eşti inspirat şi rişti să devii redicol în faţa tuturor, scrie antena3.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu