HOROSCOP 19 mai 2017: Balanţele ar putea primi o sumă mare de bani din partea familiei

Embed:

BERBEC
La locul de muncă nu se anunță schimbări. Nu vă faceți griji dacă apar tensiuni în familie, prin comunicare le puteți depăși.

TAUR
Dacă nu aveți un loc de muncă stabil, astăzi aveţi toate şansele să-l găsiţi. Unii prieteni vă pot dezamăgi.

GEMENI
Nu uitați să vă țineți telefonul aproape, deoarece s-ar putea să primiți o veste importantă de la un membru al familiei.

RAC
Aveți tendința să spuneți primul lucru care vă trece prin minte. Chiar dacă este necesar să criticați munca altora, încercați să o faceți într-un mod diplomat.

LEU
Nu vă aruncați asupra proiectelor de lungă durată, deoarece nu vă veți putea concentra asupra detaliilor. Petreceți mai mult timp cu familia.

FECIOARĂ
Veți avea parte de o perioadă armonioasă la locul de muncă. Acceptați noile responsabilități, numai dacă sunteți siguri că le puteți face față.

BALANŢĂ
Este posibil să primiți o sumă mare de bani din partea familiei. Ar putea fi un cadou sau chiar o moștenire surpriză de la o rudă îndepărtată.

SCORPION
Fiți atent cui îi împărtășiți secrete, în special dacă persoana respectiva ar putea profita atunci când imaginea vă este pusă în pericol.

SĂGETĂTOR
Nu refuzați încercările celorlalți de a vă include în activitățile de grup, deoarece aveți nevoie de sprijinul cuiva drag în perioada următoare.

CAPRICORN
Pentru a simți succesul de pe urma unui lucru bine făcut, este necesar să vă asumați unele riscuri.

VĂRSĂTOR
Încercați să nu puneți la suflet criticile aduse de apropiaţi, chiar dacă stilul vostru de viață este diferit, el nu trebuie argumentat.

PEŞTI
S-ar putea să fiți interogați la locul de muncă, însă nu vă panicați! Perspectiva voastră va fi necesară în rezolvarea unui conflict în care nu sunteți direct implicați.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu