HOROSCOP 19 ianuarie 2020: Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism


Berbec:

Ai parte de mesaje frumoase care pot veni de la prieteni, prin discuții utile sau prin inspirație, prin momente speciale, pe care ți le poți crea singur.

Taur:

Ești invitat să dovedești, de această dată, prin fapte, că ai înțeles care e partea frumoasă a vieții tale și ce ai de făcut pentru a o proteja.

Gemeni:

O adiere de toleranță, o nevoie de bunătate și o dorință sinceră de a le face bine celor din jur te invită să îți construiești singur o zi frumoasă.

Rac:

Poate că există soluții și pentru problemele tale sentimentale, dar nu le poți găsi în timp ce stai în aceeași baltă a regretelor sau a supărărilor.

Leu:

Ai posibilitatea de a ajunge la sufletul celor apropiați, fără prea mare efort. Contextul e favorabil, e nevoie doar de o inimă caldă, dornică să le facă bine celor dragi.
Fecioară:

Este o zi a iubirii și o poți sărbători așa cum dorești. E nevoie doar ca iubirea să fi fost deja așezată la locul care i se cuvine în viața ta.

Balanță:

Ți se potrivește de minune invitația acestei zile de a păstra ce e frumos, fără să te preocupi de soarta a ceea ce e urât în viața ta. Poți dedica această zi frumuseții, pur și simplu.

Scorpion:

Chiar dacă lucrurile nu sunt clare, nu are rost să îți bați capul cu ele. Mai bine te ocupi de cei dragi, să le oferi bucurii, oricât de mici ar fi.

Săgetător:

Poate că o să ți se pară puțin cam încărcată de sentimentalism această zi, dar e, de fapt, o invitație la a-ți onora sentimentele frumoase, cele care îți îmbogățesc viața.

Capricorn:

E nevoie de multă bunăvoință, ca să îți oferi o zi frumoasă, chiar și în familie. Deși nu ți-a lipsit niciodată bunăvoința, poate că ai uitat că o ai.

Vărsător:

Faci legături între problemele financiare și cele sentimentale, dar sunt forțate și nu îți folosesc la nimic. Poate ar fi bine să uiți de toate aceste gânduri negre și să îți vezi de treburi.

Pești:

De la tine poate veni impulsul necesar pentru a face această zi memorabilă prin frumusețea sentimentelor și a momentelor în care te lași în voia lor, scrie libertatea.ro
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu