HOROSCOP 18 martie 2020: Berbec, la locul de muncă aţi putea fi implicaţi într-un conflict

BERBEC

Vă implicaţi în activităţi domestice, cărora le faceţi faţă cu brio. La locul de muncă, însă, aţi putea fi implicaţi într-un conflict. Nu fiţi impulsiv şi apelaţi la diplomaţie!


TAUR

De dimineaţă, sunteţi optimist şi energic. Aveţi grijă să păstraţi această stare pe tot parcursul zilei. Totodată, atenţie la sănătate, aspect care este vulnerabil în această perioadă.


GEMENI

Aţi muncit mult în ultima perioadă, iar astrele vă recomandă să vă relaxaţi. O oră de meditaţie, o plimbare în aer liber sau o şedinţă de masaj, toate aceste activităţi o să vă încarce bateriile.


RAC

Aţi putea să fiţi invitaţi în ospeţie la un prieten apropiat sau la evenimente mondene. Comunicaţi uşor cu cei din jur şi reuşiţi să legaţi noi prietenii.


LEU

Astrele vă îndeamnă să fiţi politicos, chiar şi în situaţiile conflictuale. O asemenea atitudine astăzi v-ar putea aduce un câştig important


FECIOARĂ

După ultimele evenimente din viaţa voastră, ar fi cazul să vă faceţi planuri serioase pentru viitorul. Ar fi bine să acceptaţi criticile celor din jur.


BALANŢĂ

Nivelul de productivitate de care vă bucuraţi astăzi este unul extrem de ridicat, indiferent dacă mergeţi la serviciu sau sunteţi nevoiţi să lucraţi de acasă. Conducerea se arată destul de mulţumită de metodele pe care le aplicaţi, dar şi de rezultatele muncii voastre.


SCORPION

Aceasta este o zi în care ar trebui să vă faceţi timp pentru lucruri care vă aduc bucurii. Încercați să petreceţi mai mult timp cu persoana iubită sau cu copii.

SĂGETĂTOR

Astăzi aveţi de rezolvat mai multe treburi ce ţin de casă. Totuşi, aceasta zi este bună pentru a vorbi despre ceea ce simţiţi. Persoana dragă va fi foarte receptivă la această iniţiativă.

CAPRICORN

Astăzi profitaţi din plin de timpul liber. Vă recomandăm să aduceţi în discuţiile cu partenerul planurile voastre de viitor.

VĂRSĂTOR

Nu vă stresaţi prea mult de părerea celor din jur. Astrele vă recomandă să vă gândiţi mai mult la interesul vostru personal şi să-i lăsaţi pe ceilalţi într-o parte.

PEŞTI

Vă bucuraţi azi de tot ceea ce va lipsit în ultima perioadă. E o zi pe care o trăiţi la maximum și care vă arată, încă o dată, că răbdarea, alături de muncă și de pasiune, sunt răsplătite întotdeauna!
loading...

Lasă un comentariu