HOROSCOP 18 iulie 2018: Capricornii vor fi tensionați la locul de muncă, iar scorpionii au tendința de a critica pe toată lumea

Embed:

BERBEC

O rudă mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să-i ascultaţi sfaturile şi să vă temperaţi orgoliul.

TAUR

Din cauza programului încărcat nu reuşiţi să faceţi faţă tuturor obligaţiunilor de serviciu. Încercaţi să amânaţi deciziile importante pentru altă zi.

GEMENI

Veți simți nevoia de a lua o pauză și de a reevalua ceea ce se întâmplă. Nu este cazul să vă asumați riscuri inutile, însă provocările zilei vor fi binevenite.

RAC

Nu vă fie teamă să vă bazați pe propria intuiție. Aveți încredere în propriile forțe, dacă doriți să realizați cât mai multe din ceea ce vă doriți.

LEU

Încercați activități relaxante care să vă readucă zâmbetul pe buze. Va fi timp și pentru restul lucrurilor mai târziu.

FECIOARĂ

Nu este o zi bună pentru călătorii şi nici pentru afaceri. Acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

BALANŢĂ

Nu este recomandabil să începeţi azi proiecte profesionale de anvergură. Şansele ca acestea sa aibă reuşită, după cum vă doriţi, sunt minime.

SCORPION

Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Temperaţi-vă pentru a nu crea neplăceri celor din jur.

SĂGETĂTOR

Se anunţă sentimente puternice în viaţa de cuplu, ce vor ajuta la evoluţia relaţiei. Posibil să plecați într-o scurtă călătorie de familie.

CAPRICORN

La locul de muncă sunteți tensionat din cauza programului încărcat. Nu vă aventuraţi în acţiuni hazardate şi fiţi cât mai prudent.

VĂRSĂTOR

Este o zi bună pentru îmbunătăţirea relațiilor sentimentale. După-amiază, survin schimbări de program.

PEŞTI

Aveţi soluţii originale pentru orice problemă. Pentru a evita un conflict în familie, fiţi calm şi înţelegător.

Pe aceeaşi temă