HOROSCOP 18 februarie 2020. Vezi ce îți rezervă astrele pentru astăzi

BERBEC

Trebuie să faceţi o groază de lucruri, dar nu prea aveţi chef de nimic. Încercați să discutați cu partenerul de cuplu sau cu restul familiei și nu uitaţi să le cereţi ajutorul în problemele legate de casă.

TAUR

O rudă ar putea să vă roage ceva azi. Insistaţi pe punctul vostru de vedere cu argumente, dar evitaţi conflictele.

GEMENI

Aveţi nevoie de liniște și de odihnă. Relaxaţi-vă la finalul zilei de muncă. Dacă cineva vă cere ajutorul, încercaţi să rezolvați repede toate treburile.

RAC

Conflictele cu cei din jur trebuie evitate, pentru că nu fac altceva decât să vă strice dispoziția. Seara va fi plină de surprize plăcute. Nu uitaţi să petreceţi cât mai mult timp cu familia.

LEU

Azi ar trebui să luaţi în serios rolul de lider, mai ales la locul de muncă și să vă îndrumați colegii pe drumul cel bun. Aveţi nevoie de laude, după toate eforturile depuse.

FECIOARĂ

Azi ar trebui să aveţi grijă la relațiile cu colegii de muncă și cu șefii. Încercaţi să nu faceţi compromisuri, dacă asta simțiţi, însă trebuie să acceptaţi că uneori s-ar putea să nu aveţi dreptate.


BALANŢĂ

Ziua de azi ar putea scoate în cale o persoană interesantă, de la care să aveţi multe de învățat. Străduiţi-vă să faceţi asta, mai ales că e vorba de job.


SCORPION

Azi e despre prieteni vechi și despre relațiile cu acești prieteni. Încercaţi să faceţi primul pas spre împăcare sau acceptaţi scuzele, dacă asta e situația în care vă regăsiți.

SĂGETĂTOR

Ziua de azi poate veni cu surprize mari la pachet ce țin de relația de cuplu. Fiţi atenţi la detalii şi la tot ce se întâmplă în jurul votru.

CAPRICORN

Azi ar trebui să acceptaţi toate provocările care vă ies în cale, pentru că din toate veţi avea câte ceva de învățat. Va trebui să măriți ritmul, însă asta vă va face doar bine.

VĂRSĂTOR

Aveţi toate șansele să vă afirmați la locul de muncă. Cineva ar putea încerca să vă pună bețe-n roate, dar nu va reuși. Succesul vă este garantat de lucrul de calitate pe care îl faceţi.

PEŞTI

Prima parte a zilei va fi marcată de un eveniment important. Poate fi vorba de un telefon neașteptat, care vă pune pe gânduri, sau o posibilă întâlnire romantică.
loading...

Lasă un comentariu