HOROSCOP 18 DECEMBRIE: TAUR, se anunţă unele schimbări la locul de muncă

Embed:

BERBEC
Nu sunteţi genul care să staţi şi să vă plângeţi de milă, aşa că este bine să profitaţi de contextul favorabil al acestei zile pentru a face cât mai multe din ceea ce v-aţi propus.

TAUR
Se anunţă unele schimbări la locul de muncă pe care le accepaţi cu greu. Ar fi bine măcar aparent să nu vă împotriviţi mersului firesc al evenimentelor.

GEMENI
Sunteţi plin de idei. Astfel, unele proiecte vor avea un succes mai mare decât cel la care v-aţi aşteptat. Un om apropiat vă face o surpriză care vă înseninează întreaga zi.

RAC
Orice aţi face astăzi, nu vă grăbiţi, deoarece s-ar putea să comiteţi greşeli importante. Vă aşteaptă câştiguri neaşteptate.

LEU
Aveţi multe sarcini de îndeplinit, iar la finalul zilei s-ar putea să fiţi epuizat şi nervos. Astrele vă recomandă să vă acordaţi un moment de respiro şi să faceţi ordine în gândurile dumneavoastră.

FECIOARĂ
Sunteţi pesimist şi dominat de gânduri negative. Ar fi bine să discutaţi cu cineva care să vă schimbe starea de spirit. Concentraţi-vă pe lucrurile bune din viaţa dumneavoastră!

BALANŢĂ
Participaţi la un eveniment care vă impresionează şi veţi fi dornici să împărtăşiţi trăirile şi cu cei din jur. Pe plan profesional vă lipseşte concentraţia şi aţi putea primi unele atenţionări de la şefi.

SCORPION
Sunteţi perseverent şi reuşiţi duceţi la bun sfârşit nişte proiecte. Este o zi potrivită pentru a soluţiona problemele de pe plan personal.
 
SĂGETĂTOR
Aveţi parte de mai multe provocări la serviciu şi va trebui să vă demonstraţi abilităţile. Nu vă lipseşte inventivitatea şi reuşiţi să impresionaţi.

CAPRICORN
Aveţi o perioadă încărcată şi nu sunteţi într-o formă fizică bună. Aţi putea avea dureri de cap, dureri de stomac sau insomnii. Împărţiţi responsabilităţile cu unii colegi şi luaţi-vă câteva zile libere.

VĂRSĂTOR
Fiţi atent la lucrurile din jurul dumneavoastră, deoarece aţi putea avea unele accidentări. Un membru al familiei aduce în discuţie o problemă care vă pune în încurcătură. Gândiţi la rece pentru a găsi cea mai bună soluţie.

PEŞTI
Astăzi veţi fi ceva mai visători ca de obicei, veţi încerca să puneţi lucrurile într-o lumină mai favorabilă decât sunt. Este destul de priculos să vă pierdeţi contactul cu realitatea, deşi, uneori, se poate dovedi util să mai evadaţi din cotidian. Creativitatea nu vă lipseşte deloc şi aveţi mare nevoie de cineva care să vă menţină cu picioarele pe pământ. Dacă aveţi noroc să găsiţi acea persoană, atunci lucrurile pot merge strună pentru voi. Dacă nu, evoluţiile pot deveni problematice, în masura în care începeţi să acţionaţi fără un plan bine pus la punct. Schimbările vi se par incomode, astăzi, nu sunteţi pregătiţi pentru ele, însă dacă va fi momentul să apară, va trebui să vă adaptaţi.

loading...

Lasă un comentariu