HOROSCOP 18 august 2019: Săgetătorii sunt azi în centrul atenției

Berbec:

Începe să conteze mai mult munca, dar și păstrarea stării de sănătate printr-o selecție mai atentă a alimentelor, a volumului de efort pe care ți-l poți asuma.

Taur:

Sfera sentimentală devine mai dinamică, dar nu se anunță schimbări spectaculoase decât dacă vei fi dispus să depășești anumite temeri și să nu mai fii zgârcit cu sentimentele.

Gemeni:

Casa și familia trec pe primul loc în lista ta de priorități, în toate sensurile posibile, inclusiv prin faptul că vei fi mai atent la dorințele și nevoile celor apropiați.

Rac:

Se răcesc anumite conflicte, se revine la o exprimare mai puțin intensă, dar problemele care le-au generat nu vor dispărea peste noapte, de la sine.

Leu:

Situația financiară poate deveni principala grijă sau principala motivație de acțiune. Prudența te va însoți în perioada următoare, dar ar fi bine să nu lași și teama să meargă cu tine.

Fecioară:

Devii mai dinamic, mai preocupat de succesul personal, pe toate planurile, dacă este posibil. Cele mai frumoase calități ale tale vor ieși la lumină, fără un efort special. 

Balanță:

Va trebui să ții cont de semnalele pe care ți le dă propriul corp, ca să dozezi mai bine tot ce ai de făcut. In perioada următoare, sănătatea este o prioritate, în toate sensurile.

Scorpion:

Încep să se îndepărteze unii dintre prieteni, alții revin, semn că și interesele tale sunt altele. Planurile de viitor intră într-o fază mai realistă.

Săgetător:

Vei fi în centrul atenție unui grup, indiferent că vrei sau nu. Ar fi bine să folosești această ocazie pentru a-ți duce bunele intenții la bun sfârșit, măcar pe unele dintre ele.

Capricorn:

Ești foarte interesat de persoanele care te pot ajuta să faci un nou pas înainte, de exemplu pe plan profesional. Ar fi bine să evaluezi corect situațiile și pe cei implicați. 

Vărsător:

Intri într-o perioadă în care va trebui să îți schimbi atitudinea față de bani și orice alt fel de resurse. Ar fi bine să devii mai calculat, nu mai agresiv în aceste chestiuni. 

Pești:

Relațiile importante intră într-o nouă etapă, mai dinamică, dar și potențial periculoasă. Ai nevoie de stabilitate, nu de dialoguri tensionate.

libertatea.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu