HOROSCOP 17 septembrie 2019: Taur, începeţi săptămâna cu o veste bună

Embed:
BERBEC
Azi este posibil ca şeful să vă acorde mai multă atenţie. Nu o să vă daţi seama dacă este un lucru bun sau rău, iar asta o să vă dea o stare de agitaţie.

TAUR
Începeţi săptămâna cu o veste bună. Vă veţi petrece o mare parte a zilei în compania colegilor de muncă, apoi a familiei şi prietenilor.

GEMENI
În această zi, mai mult ca niciodată, trebuie să faceţi deosebire între bine şi rău. Sunt lucruri care trebuie făcute într-un anume fel, pentru ca toată lumea să fie mulţumită.

RAC
Astăzi petreceţi foarte mult timp cu prietenii. Încercaţi să păstraţi un echilibru între serviciu şi viaţa de familie.

LEU
Astrele spun că veţi avea o zi reuşită. Pe plan profesional, aţi putea primi o propunere de promovare.

FECIOARA
Se anunţă o zi aglomerată. Unele obligaţii de serviciu sunt urgente. Aveţi mare grijă la bani. S-ar putea să faceţi nişte cheltuieli neplanificate.

BALANŢĂ
Aveţi încredere în propriile forţe şi este un lucru îmbucurător. Relaţiile cu partenerul vor fi puţin tensionate. Încercaţi să evitaţi conflictele.

SCORPION
De multă vreme vă doriţi să ieşiţi din rutina zilnică, iar azi este ziua perfectă. E posibil să aveţi o întâlnire romantică pe care o aşteptaţi de mult timp.

SĂGETĂTOR
Nu va fi o zi simplă pentru voi. Aveţi grijă la investiţiile pe care le faceţi, deoarece s-ar putea să nu ţineţi cont de buget.

CAPRICORN
Se pare că lucrurile încep să revină la normal. Astăzi este o zi perfectă pentru socializare şi pentru stabilirea unor noi legături.

VĂRSĂTOR
Nu vă pierdeți cu firea, pentru că astfel veți fi predispuși la numeroase greșeli. Acasă, implicați-vă mai mult și nu lăsați lucrurile să degenereze.

PEŞTI
Se anunţă o zi plină de creativitate, mai ales dacă aveţi o meserie care vă place în mod deosebit. E posibil să faceţi faţă cu brio chiar şi unor proiecte mai ample.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu