HOROSCOP 17 martie 2017. Fecioarele vor face o schimbare majoră în viaţa personală

Embed:

BERBEC

Aveţi noroc în tranzacții comerciale. În viata particulară, intenționați să faceţi schimbări cu care familia este de acord.

TAUR

Aveţi o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Reușiți să vă descurcaţi, graţie intuiţiei.

GEMENI

Dimineaţă survin evenimente neprevăzute, care vă modifică programul. Fie primiţi musafiri din altă localitate, fie plecaţi într-o călătorie la rude.

RAC

Nu vă faceţi un program strict, pentru că vor surveni numeroase schimbări. Dimineaţă vă întâlniţi cu un fost coleg de serviciu.

LEU

Aveţi ocazia să vă folosiţi talentul artistic. Imaginaţia vă ajută mult şi colaborați foarte bine cu anturajul.

FECIOARĂ

Doriți să faceţi o schimbare radicală în viaţa dumneavoastră şi vă gândiţi la o metodă originală. Pentru aceasta trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte.

BALANŢĂ

S-ar putea sa vă dezamagească lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri. Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu le puteți respecta.

SCORPION

Datorită intuiţiei şi talentului din prima parte a zilei, aveţi realizări deoasebite pe plan profesional şi social. Nu vă lăsaţi dus de val şi nu fortaţi lucrurile.

SĂGETĂTOR

Puteţi să vă faceţi planuri şi să începeţi noi activităţi în domeniul social. Spre seară, vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor.

CAPRICORN

De dimineaţă aveţi o imaginaţie debordantă, iar intuiţia vă ajută mult. Sunteţi entuziast şi dornic să vă apucaţi de lucruri noi.

VĂRSĂTOR

Imaginaţia vă ajută să rezolvați rapid problemele de serviciu. Șefii îşi pun mari speranţe în dumneavoastră.

PEŞTI

Obţineţi multe satisfacţii pe plan social şi profesional, graţie creativității şi intuiţiei. Sunteți nevoit să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu