HOROSCOP 17 martie 2016. Astrele ne îndeamnă să fim mai calmi și rezervați

Embed:

BERBEC
Se pare că resimțiți o stare de nemulțumire și iritare. Este recomandat să faceți apel la stăpânirea de sine și să evitați reacțiile exagerate.

TAUR
După-amiază ați putea începe pregătirile pentru o călătorie în interes personal. Spre seară, aveți ocazia să vă relaxați în compania unor persoane dragi.

GEMENI
Vă sfătuim să nu îi căutați nod în papură partenerului de viață. Ar fi bine să ascultați o persoană mai în vârstă din familie, chiar dacă nu vă convine ce spune.

RAC
S-ar putea să fiți neliniștit din cauza unor probleme financiare minore. După-amiază s-ar putea ca o rudă să vă propună o colaborare de pe urma căreia puteți câștiga bine.

LEU
Aveți tendința de a fi prea insistent, cu riscul de a deveni chiar sâcâitor. Vă sfătuim să fiți calm și prudent, ca să evitați discuțiile inutile.

FECIOARĂ
Ar fi bine să vă relaxați mai mult. Dacă aveți ocazia să ieșiți în aer liber împreună cu persoana iubită, nu ezitați.

BALANŢĂ
Se întrevăd câteva drumuri scurte, în care reușiți să îmbinați interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare.

SCORPION
Păstrați-vă calmul și evitați să discutați despre subiecte delicate. După-amiază ar fi bine să stați acasă, în mijlocul familiei.

SĂGETĂTOR
Aveți tendința să vă enervați din orice, cu riscul de a vă trezi în situații neplăcute. V-ar prinde bine o activitate relaxantă, în compania unui prieten.

CAPRICORN
Se pare că aveți dificultăți de concentrare. Vă sfătuim să nu vă ocupați de mai multe lucruri în același timp.

VĂRSĂTOR
Vă recomandăm să terminați ce ați început și să nu neglijați familia. Ascultați cu răbdare părerile partenerului de viață.

PEŞTI
În prima parte a zilei sunteți predispus la exagerări. Pentru a evita conflictele, ar fi bine să fiți mai flexibil și să nu încercați să vă impuneți punctul de vedere cu orice preț.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu