HOROSCOP 17 mai: Balanţele ar putea avea conflicte la muncă, iar pentru Peşti e o perioadă productivă

Embed:

BERBEC: Astrele vor fi de partea dumneavoastră în viaţa personală, dar şi la locul de muncă, unde veţi avea şansa să vă impresionaţi superiorii.

TAUR: S-ar putea ca stresul din ultima perioada să dispară. În sfârşit, vă puteţi reorganiza timpul şi să practicaţi sporturile care vă aduc plăcere.

GEMENI: Aveţi dificultăţi de comunicare, de aceea, ar fi bine să evitaţi situaţiile care vă pot afecta emoţional. Tensiunea vă poate cauza probleme.

RAC: S-ar putea ca încercările de a ieşi în evidenţă la locul de muncă să nu aducă niciun rezultat. Aveţi relaţii armonioase în familie, chiar dacă există riscul izbucnirii unui conflict.

LEU: S-ar putea să se ivească oportunitatea de a flirta cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o niciodată. Este posibil să aveţi dificultăţi la locul de muncă.

FECIOARĂ: Treceţi printr-o perioadă nesigură din punct de vedere emoţional şi psihic. Încercaţi să vă bazaţi de sprijinul prietenilor.

BALANŢĂ: Un conflict cu un coleg de lucru vă împinge la un compromis destul de mare. Păstraţi-vă flexibilitatea în discuţiile cu interlocutorii.

SCORPION: Adoptaţi un stil de viaţă mai sănătos. Încercaţi să faceţi mişcare, să vă odihniţi suficient şi să consumaţi mai multe fructe şi legume.

SĂGETĂTOR: Deşi vă remarcaţi la locul de munca, s-ar putea ca noile responsabilităţi să fie mai mari decât puteţi duce. Pentru a evita un eşec, apelaţi la ajutorul unui coleg.

CAPRICORN: Nu vă lăsaţi purtaţi de val de o mărire nesemnificativă de salariu. S-ar putea ca opinia dumneavoastră să fie motiv de conflict cu prietenii.

VĂRSĂTOR: Mediul din familie nu vi se pare potrivit pentru stilul dumneavoastră de viaţă. Cauza disconfortului ar putea fi însă alimentaţia necorespunzătoare.

PEŞTI: Veţi încerca să rezolvaţi un conflict, chiar dacă sunteţi cel care va ceda. Se anunţă o perioadă productivă la locul de muncă, iar aptitudinile vă vor fi de mare folos.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu