HOROSCOP 17 mai 2018. O zi plină de conflicte şi neînţelegeri pentru aproape toate zodiile

Embed:

BERBEC

Trebuie să faceți sacrificii majore, dacă doriți ca visele voastre să se transforme în realitate. Deciziile în acest sens nu trebuie luate în singurătate.

TAUR

Această zi nu va fi deloc ușoară. Dificultățile în comunicare vor constitui marele minus, iar acest lucru vă va da cele mai mari bătăi de cap.

GEMENI

În plan profesional, va trebui să mizați mult pe diplomație și autocontrol. Organizați-vă timpul riguros, pentru a nu vă trezi cu lucruri nerezolvate.

RAC

Aveți posibilitatea de a vedea lucrurile exact cum sunt ele în realitate. Va trebui să lucrați cu atenție asupra moralului vostru.

LEU

Astăzi poate fi o zi romantică. După o zi încărcată, este recomandat să vă petreceți seara într-o atmosferă liniștită.

FECIOARĂ

Relația cu partenerul trebuie lucrată mult mai mult ca de obicei. Dacă apar contradicții, discuțiile pe un ton liniștit vor fi de folos.

BALANŢĂ

În plan personal, ar trebui să acționați amabil cu partenerul și copiii. Este posibil să apară unele dispute legate de cheltuieli.

SCORPION

Va trebui să fiți foarte diplomat, dacă urmăriți să fiți promovat. Puneți accent pe experiența și capacitățile voastre pentru a vă remarca.

SĂGETĂTOR

Nu vă faceți planuri de viață pas cu pas. Socotelile nu vor rezulta așa cum vă doriți.

CAPRICORN

În plan profesional, suportul din partea celorlalți este condiționat de reciprocitate. Dacă veți ajuta, veți beneficia de sprijin.

VĂRSĂTOR

Este posibil să vă descoperiți talentele pe care nu le-ați bănuit. Trăiți cu fantezie ziua aceasta, însă nu uitați să reveniți cu picioarele pe pământ.

PEŞTI

Nu acționați sub impulsul momentului şi nu vă implicaţi în chestiuni care nu vă privesc în mod direct. Asemenea situaţii v-ar putea afecta foarte mult.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu