HOROSCOP 16 noiembrie: Taurii pot avea o zi agreabilă, dar cu o condiție, iar Balanțele sunt în centrul atenției

Berbec: Este posibil să te grăbești cu concluziile și acestea să nu reflecte realitatea. Nu ar fi o problemă, dacă nu ai avea de gând să iei decizii pe baza acestor concluzii.

Taur: Poate fi o zi agreabilă, cu condiția să îți liniștești mintea, să nu o lași să alerge liberă, de mână cu imaginația bogată de care vei da dovadă azi. 

Gemeni: S-ar putea să înțelegi greșit anumite lucruri și să mergi mai departe cu ele, fără să stai pe gânduri. Din păcate, consecințele nu vor întârzia să apară.

Rac: Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, de pe urma cărora să sufere toți cei implicați. Situația poate fi îndreptată, dacă vei fi mai atent la exprimare și la nevoile reale ale celor din jur. Horoscop

Leu: Ai parte de o zi pe care o poți modela, după nevoile tale, dar cu condiția să ții cont și de cerințele celor apropiați, care pot veni cu propuneri foarte bune.

Fecioară: Este o zi care nu se potrivește cu intențiile tale, dar îți va fi de folos să te adaptezi la ce apare, în loc să forțezi situațiile, ca să te ocupi cu ce aveai în plan.

Balanță: Ești în centrul atenției unui grup, într-un fel sau altul, poate chiar fără să vrei. Cei din jur te privesc ca pe un exemplu, așa că ar fi bine să fii atent la ce spui și ce faci.

Scorpion: Te confrunți cu propriile temeri, în relațiile sentimentale și s-ar putea să nu mai vezi pădurea din cauza copacilor.

Săgetător: Este o zi de culegere a roadelor unor eforturi, nu neapărat bunuri materiale, mai degrabă încredere și recunoștință din partea unor apropiați.

Capricorn: E destul de multă ceață în relațiile cu anturajul, cât să nu poți vedea ce vrea fiecare și cum ai putea colabora cel mai bine cu ei.

Vărsător: Slăbiciunea ta legată de bani va ieși la lumină astăzi, poate chiar în moduri care nu îți fac cinste. Ar fi bine să temperezi această tendință, ca să nu ai și mai mult de pierdut.

Pești: Sfera sentimentală îți solicită atenția mai mult decât de obicei și ar fi bine să accepți această invitație. Este un moment foarte bune pentru a-ți exprima sentimentele, potrivit libertatea.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu