Horoscop 16 martie 2020: Schimbări importante și o situaţii neprevăzute pentru aceste zodii

BERBEC

Energia pe care o aveţi astăzi ar fi bine să o irosiţi pentru un proiect serios. Concentraţi-vă pe problemele voastre şi nu intraţi în conflict cu apropiaţii voştri.

TAUR

Aveţi susţinerea familiei, iar acest lucru vă dă curaj să continuaţi proiectele voastre. Nu lăsaţi la o parte problemele de sănătate.

GEMENI

Criticați constructiv pe cei care merită, dar aveţi grijă să nu-i supăraţi. Ar fi cazul uneori să vă revizuiți modul de viaţă şi gândire.

RAC

Este o perioadă grea şi aveţi o nelinişte sufletească. Trebuie să vă luaţi o pauză de la muncă şi să vă odihniţi.

LEU

Sunteţi melancolici şi visători. Ar fi bine să împărtășiți această stare cu persoana iubită. Aveţi multe responsabilităţi şi uneori vi se pare că nu veţi face faţă.

FECIOARĂ

Este o zi în care vă bucuraţi de confort emoţional, iar acum, cu siguranţă, nimic nu vă poate sta în calea planurilor voastre.

BALANŢĂ

Se anunţă o zi productivă. Aveţi bani suficienţi şi vă puteţi răsfăța aşa cum vă doriţi de mult timp.

SCORPION

Ascultaţi sfaturile celor din jur, în special a şefilor, fiindcă ar putea să vă aducă câştiguri. Nu criticaţi prietenii voştri, dacă nu cunoaşteţi situaţia.

SĂGETĂTOR

Nu trebuie să vă concentraţi pe mai multe lucruri concomitent fiindcă nu veţi reuşi să le faceţi bine nici pe una.

CAPRICORN

Sunteţi optimişti, dar nişte evenimente spontane vă lasă un gust amar, de care nu puteţi scăpa prea uşor. Încercați să nu puneţi totul la suflet.

VĂRSĂTOR

Aveţi o ofertă de colaborare şi ar fi bine să o acceptaţi fiindcă acum chiar aveţi nevoie de mai mulţi bani.

PEŞTI

Problemele cu care vă confruntaţi trebuie rezolvate astăzi urgent. Nu are rost să amânaţi. Presiunea la care sunteţi expuşi vă consumă toată energia.
loading...

Lasă un comentariu