HOROSCOP 16 mai 2019: Capricorn, astrele vă recomandă să amânaţi călătoriile

Embed:
BERBEC
S-ar putea ca o situaţie de la locul de muncă să vă dea bătăi de cap. Apropiaţii vă solicită atenţia, însă s-ar putea ca socializarea forţată să fie un motiv în plus de stres.


TAUR
Nu vă lăsaţi intimidaţi de responsabilităţile pe care le aveţi în primul rând la serviciu. Dacă veţi rămâne calmi, veţi reuşi să impresionaţi persoanele potrivite.


GEMENI
Evitaţi discuţiile care ar putea duce la un conflict. S-ar putea să vă fie greu să-i convingeţi pe cei din jur, de asta ar fi mai bine să vă abţineţi să vă impuneţi punctul de vedere.


RAC
O oportunitate inedită pentru cariera voastră va apărea în curând, însă doar cu răbdare veţi obţine succes. Ignorați persoanele negativiste din jurul vostru.


LEU
Nu lăsaţi alte persoane să ia decizii importante pentru voi şi arătați-vă recunoştinţa atunci când vi se oferă un sfat. Se anunţă o perioadă cu peripeţii.


FECIOARĂ
Nu lăsaţi problemele personale să vă distragă atenţia la serviciu. Analizați toate situaţiile minuţios, căci riscaţi să luaţi decizii greșite.


BALANŢĂ
Cineva din apropiaţi vă interpretează atitudinea într-un mod greşit. S-ar putea să aveţi parte de o schimbare pozitivă în viaţa personală şi să întâlniţi partenerul potrivit.


SCORPION
Nu lăsaţi problemele de la serviciu să vă distragă atenţia de la o problemă de sănătate sau să vă determine să amânaţi un control medical. Nu vă stresaţi de la lucruri neînsemnate.


SĂGETĂTOR
Dacă sunteţi într-o relaţie, veţi reuşi să menţineţi echilibrul în ciuda unor eventuale conflicte, iar acest lucru vă va apropia şi mai mult de partener.


CAPRICORN
Astrele vă recomandă să amânaţi călătoriile pentru că aveţi un proiect important la serviciu. Din punct de vedere financiar, situaţia se îmbunătăţeşte.


VĂRSĂTOR
Aveţi tendinţa să cumpăraţi lucruri care nu neapărat vă sunt necesare. Dacă veţi fi mai răbdători, cei din jur vă vor răsplăti pentru asta.


PEŞTI
Evitaţi situaţiile care ar putea duce la conflicte şi evitaţi să dezvăluiți secretele. Se anunţă o perioadă cu noi provocări.

Lasă un comentariu