HOROSCOP 16 DECEMBRIE: Nativii acestei zodii vor avea toate şansele să obţină o majorare de salariu sau o ofertă nouă de colaborare

Embed:
BERBEC
Aveţi tendinţa să fiţi pesimist acasă şi la serviciu. Ar fi bine să luaţi o pauză şi să discutaţi cu un prieten care vă dă un sfat.

TAUR
Vă simţiţi singur, dar nu aveţi motiv pentru asta. Aveţi în preajmă prieteni care sunt gata să vă ofere acea consiliere psihologică de care aveţi nevoie. Aveţi grijă şi de sănătate.

GEMENI
Simţiţi nevoia să vă aflaţi mai mult printre prieteni, ceea ce ar putea nemulţumi partenerul de cuplu. O soluţie ar fi să iasă şi el împreună cu dumneavoastră în oraş.

RAC
Este o zi potrivită pentru detoxifierea organismului. Mâncaţi sănătos şi faceţi sport.

LEU
Este momentul potrivit să luaţi decizii definitive legate de proiecte care sunt amânate de mult timp. Nu credeţi în sfaturile unor colegi, s-ar putea să fie cu rea credinţă.  

BALANŢĂ
Este momentul potrivit pentru a da un examen, a învăța o limbă străină sau pentru a obține o diplomă. Situaţia se va îmbunătăţi în domeniul comunicării, însă mare atenţie când călătoriţi sau negociaţi un contract.

SCORPION
Aveţi toate şansele să primiţi o majorare de salariu sau o ofertă nouă de colaborare care să vă aducă venituri mari. Negociaţi cu atenţie orice contract.  

SĂGETĂTOR
O perioadă dificilă din cauza unor neînţelegeri în familie. Nu luaţi aproape de suflet această situaţie că ar putea să vă afecteze sănătatea.

CAPRICORN
Este o zi cu mult stres la locul de muncă, însă vorbim despre un stres constructiv. Veţi finaliza proiecte care vă vor aduce câştiguri mari. Nu uitaţi să aveţi grijă şi de sănătate.

VĂRSĂTOR
Dacă relația cu persoana iubită nu mai funcționează așa cum vă doriţi este foarte posibil să luaţi decizia de a vă despărţi. Depăşiţi momentele dificile dacă faceţi sport şi mergeţi în călătorie.

PEŞTI
Relaţiile cu prietenii sunt importante pentru dumneavoastră. Dar dacă aţi constatat că unele persoane v-au tradat, atunci puneţi capăt cu fermitate acestei relaţii.
loading...

Lasă un comentariu