HOROSCOP 16 decembrie 2015: Zi importantă pentru Capricorni, Peşti şi Balanţe

Embed:

SĂGETĂTOR
Nu prea aveţi timp pentru relaxare, dar imaginaţia şi ingeniozitatea vă ajută să duceţi totul la bun sfârşit. Puteţi avea mari realizări pe plan financiar.

CAPRICORN
Aveţi şanse de reuşită în tot ce faceţi azi. Este un moment excelent pentru a susţine examene, lucrări artistice şi proiecte.

VĂRSĂTOR
Sunteţi hotărât să începeţi o afacere, dar nu prea vă ajung banii. Dacă reuşiţi să vă valorificaţi imaginaţia şi inventivitatea, puteţi face rost de suma necesară.

PEŞTI
Zi favorabilă pentru planuri de viitor şi pentru demararea unor noi activităţi în domeniul social. Relaţiile cu prietenii şi cu partenerul de viaţă sunt excelente.

BERBEC
În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că deciziile pe care le luaţi s-ar putea să fie greşite.

TAUR
Talentul dumneavoastră creativ este apreciat în societate. Ar fi bine să îl folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi în afaceri.

GEMENI
Nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. De asemenea, vă sfătuim să amânaţi deciziile importante în domeniul financiar.

RAC
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Ideile dumneavoastră sunt apreciate atât de partenerul de viaţă, cât şi de partenerii de afaceri.

LEU
Puterea creativă de care dispuneţi vă îndeamnă să începeţi o activitate nouă. Aveţi toate şansele de reuşită pe plan intelectual şi sentimental.

FECIOARĂ
În prima parte a zilei, sunteţi mai sensibil decât de obicei, iar relaţiile cu anturajul ar putea fi uşor tensionate. Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta!

BALANŢĂ
În viaţa dumneavoastră au loc schimbări importante, care vă oferă multe satisfacţii. Activitatea intelectuală intensă şi puterea creativă de care dispuneţi contribuie la succesul dumneavoastră pe plan social.

SCORPION
Începeţi ziua plin de optimism şi cu o imaginaţie debordantă. Aveţi toate şansele să vă faceţi remarcat prin talentul artistic.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu