HOROSCOP 15 noiembrie 2015: Problemele cu care se vor confrunta nativii fiecărei zodii

SCORPION: Dimineaţă sunteţi agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Temperaţi-vă nervozitatea şi discutaţi calm cu persoana iubită. 

SĂGETĂTOR: Dimineaţă sunteţi dezamăgit profund, pentru că un coleg pe care îl consideraţi prieten încearcă să vă discrediteze. Concentraţi-vă asupra problemelor importante. 

CAPRICORN: Vă afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri şi vă pierdeţi încrederea în el. Fiţi prudent în tot ce faceţi şi evitaţi investiţiile.

VĂRSĂTOR: Nu vă puteţi concentra prea bine, aşa că nu este recomandabil să luaţi decizii importante. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

PEŞTI: Amânaţi afacerile şi întâlnirile cu persoane importante. Dimineaţă o rudă mai tânără vă cere un împrumut, iar spre seară aflaţi că o rudă apropiată pleacă în străinătate.

BERBEC: Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece. Temperaţi-vă spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Aţi putea avea probleme şi în relaţiile sentimentale.

TAUR: Dimineaţă v-aţi putea simţi fără vlagă la serviciu şi să nu puteţi termina o lucrare începută. Riscaţi să primiţi reproşuri din partea colegilor şi să apară tensiuni. 

GEMENI: Problemele sentimentale vă indispun. Şi relaţiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitaţi. În schimb, aveţi un spor deosebit în activităţile casnice. 

RAC: Nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice. Vă aprindeţi uşor, fie pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiţi ceva.

LEU: S-ar putea ca dimineaţă şeful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Evitaţi călătoriile lungi.

FECIOARĂ: Aţi putea avea divergenţe cu partenerul de viaţă, pentru că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care doreşte să le facă în casă. Nu vă suprasolicitaţi şi odihniţi-vă mai mult. 

BALANŢĂ: Întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu răbdare. Ţineţi cont de sfaturile prietenilor apropiaţi şi ale rudelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu